Ο ΟΦΗ επικράτησε της Λαμίας με 3-0, κέρδισε την πρόκρισή του στα playoffs και στήθηκε μία γιορτή στο Γεντί Κουλέ με πυροτεχνήματα και συνθήματα.

Ο ΟΦΗ τα έκανε όλα σωστά απέναντι στη Λαμία, την κέρδισε με 3-0 και πήρε την πρόκριση για τα playoffs της Super League. Μάλιστα οι Κρητικοί κάνουν όνειρα Ευρώπης, καθώς αν δεν μειωθεί η τιμωρία του Παναθηναϊκού από την UEFA, τότε πανηγυρίζουν ό,τι και να συμβεί την έξοδό τους στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

ADVERTISING

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης, στήθηκε ένα πάρτι στο Γεντί Κουλέ, αφού με το τελευταίο σφύριγμα πυροτεχνήματα έκαναν τον ουρανό του Ηρακλείου να φωτίσει. Οι παίκτες των Κρητικών φορώντας μπλουζάκια για την είσοδο στα playoffs έκαναν έναν κύκλο με τον τεχνικό του ΟΦΗ, Γιώργο Σίμο, να δίνει ομιλία στο κέντρο.

Την ίδια ώρα, στον αγωνιστικό χώρο είχε κάνει την εμφάνισή του και ο ιδιοκτήτης των Κρητικών, Μιχάλης Μπούσης, ο οποίος έδωσε τα συγχαρητήριά του στους παίκτες των Κρητικών. Στη συνέχεια, οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ κατευθύνθηκαν προς την κερκίδα φωνάζοντας συνθήματα μαζί με τους φίλους των Ομιλιτών.

Inline Image

ADVERTISING

Inline Image

Inline Image

Inline Image

Inline Image

Inline Image