ΑΓΓΛΙΑ

Οι παίκτες της Λέστερ σήκωσαν την κούπα μέσα σε αποθέωση

Leicester's James Maddison celebrates with the trophy at the end of the FA Cup final soccer match between Chelsea and Leicester City at Wembley Stadium in London, England, Saturday May 15, 2021. Leicester won the match 1-0. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth, Pool)
Leicester's James Maddison celebrates with the trophy at the end of the FA Cup final soccer match between Chelsea and Leicester City at Wembley Stadium in London, England, Saturday May 15, 2021. Leicester won the match 1-0. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth, Pool) @ 2021 KIRSTY WIGGLESWORTH/ASSOCIATED PRESS

Η Λέστερ έριξε στο καναβάτσο την Τσέλσι για να κατακτήσει το πρώτο Κύπελλο Αγγλίας στην ιστορία της και η στιγμή που οι Σμάιχελ και Μόργκαν σήκωσαν πρώτοι την κούπα έδωσε το έναυσμα για ξέφρενους πανηγυρισμούς (VIDEO).

Πέντε χρόνια μετά τον άθλο της κατάκτησης της Premier League (2016) και του πρώτου τροπαίου στην υπεραιωνόβια ιστορία του συλλόγου, ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για την Λέστερ να αναδειχτεί για πρώτη φορά και Κυπελλούχος.

Πέτυχε μάλιστα το σκοπό της επικρατώντας 1-0 στον τελικό του "Γουέμπλεϊ" της πολύ ισχυρής Τσέλσι, που θα διεκδικήσει στις 29 Μαΐου το βαρύτιμο τρόπαιο του Champions League, με τους Κάσπερ Σμάιχελ και Γουές Μόργκαν να σηκώνουν ως αρχηγοί πρώτοι την κούπα και να δίνουν το σύνθημα για τρελούς πανηγυρισμούς στον αγωνιστικό χώρο αλλά και στην κερκίδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΕΣΤΕΡ ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ