ΠΟΡΤΟ

Ολιβέιρα: "Υπερήφανοι για τον σύλλογο, το άξιζε"

Ολιβέιρα: "Υπερήφανοι για τον σύλλογο, το άξιζε"
Ο Σέρτζιο Ολιβέιρα πανηγυρίζει μαζί με τους συμπαίκτες του το δεύτερο γκολ της Πόρτο @ 2021 LUCA BRUNO / ASSOCIATED PRESS

Ο Σέρτζιο Ολιβέιρα ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της Πόρτο, αφού με τα δυο δικά του γκολ η ομάδα του κατάφερε να προκριθεί στους "8" του Champions League. Τι είπε μετά τον αγώνα με τη Γιουβέντους.

Η Γιουβέντους πήρε τη νίκη με 3-2 στην παράταση (2-1 στην κανονική διάρκεια), όμως η Πόρτο πανηγύρισε τεράστια πρόκριση στους "8" του Champions League έχοντας για λυτρωτή τον πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ, Σέρτζιο Ολιβέιρα, που πέτυχε χρυσό γκολ στο 115', ενώ ήταν αυτός που είχε ανοίξει το σκορ από την άσπρη βούλα του πέναλτι.

"Είναι μια μοναδική αίσθηση και αισθάνομαι πολύ χαρούμενος με την πρόκριση μάς. Αυτό είναι ένας λόγος να αισθανόμαστε υπερήφανοι για τον σύλλογο που το άξιζε, αλλά και για την Πορτογαλία", είπε αρχικά και εν συνεχεία στάθηκε στο ότι η ομάδα του άντεξε παρά την αποβολή του Ταρέμι στο 54':

"Υποφέραμε, παίξαμε με τις γραμμές μας χαμηλά, αλλά ψάχναμε το δεύτερο γκολ. Αυτό ήρθε και είμαστε απίστευτα χαρούμενοι. Πρέπει να είμαστε υπερήφανοι γι' αυτό που καταφέραμε ως ομάδα και θα ήθελα αφιερώσω αυτή την επιτυχία στους φιλάθλους μας".

@ 2021 Luca Bruno / Associated Press

TAGS ΠΟΡΤΟ CHAMPIONS LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ