Σύμφωνα με ρεπορτάζ της "Telegraaf", η ολλανδική Λίγκα σκέφτεται να προτείνει την παρουσία φιλάθλων στο 1/3 της χωρητικότητας των γηπέδων στους αγώνες της Eredivisie από τον προσεχή Σεπτέμβριο.

To ολλανδικό πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε πρόωρα ύστερα από απόφαση της κυβέρνησης της χώρας εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού, χωρίς να αναδεικνύεται κάποια ομάδα πρωταθλήτρια. Ωστόσο, οι διοικούντες την ολλανδική Λίγκα εξετάζουν ήδη τα πλάνα ενόψει της νέας σεζόν.

ADVERTISING

Μάλιστα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της " Telegraaf", υπάρχουν σκέψεις να προταθεί στην Υγειονομική Επιτροπή της ολλανδικής κυβέρνησης η παρουσία φιλάθλων στο 1/3 της χωρητικότητας των γηπέδων, με παράλληλη τήρηση της απόστασης του 1,5 μέτρου μεταξύ τους.

Μία πρόταση που δεν αποκλείεται να γίνει δεκτή από την κυβέρνηση, ενώ σύμφωνοι με αυτή την κίνηση είναι τόσο οι σύλλογοι όσο και η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της χώρας, αφού στις 4 και 7 Σεπτεμβρίου η εθνική ομάδα δίνει αγώνες για το Nations League. Θυμίζουμε πως το ολλανδικό πρωτάθλημα αναμένεται να αρχίσει στις 11 Σεπτεμβρίου.

ADVERTISING

Photo Credits: AP Photo/Peter Dejong