ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Ολλανδία: Τραυματίστηκε σοβαρά ο Μπλιντ εν αναμονή των εξετάσεων στον Άγιαξ

Ο Μπλιντ τραυματίστηκε στην αναμέτρηση του Γιβραλτάρ με την Ολλανδία
Ο Μπλιντ τραυματίστηκε στην αναμέτρηση του Γιβραλτάρ με την Ολλανδία PRINT SCREEN

Ο στόπερ του Άγιαξ, Ντάνι Μπλιντ, τραυματίστηκε σοβαρά στην εκτός έδρας αναμέτρηση της Ολλανδίας με το Γιβραλτάρ και θα υποβληθεί σε εξετάσεις από τους ιθύνοντες του "Αίαντα" για να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημίας. (VIDEO)

Η Ολλανδία μπορεί να επικράτησε με 7-0 του Γιβραλτάρ εκτός έδρας αλλά η αναμέτρηση συνοδεύτηκε από το σοβαρό τραυματισμό του στόπερ του Άγιαξ, Ντάνι Μπλιντ, στο 51' του αγώνα. Ο έμπειρος αμυντικός στην προσπάθεια του να κόψει τον Ντε Μπαρ έπεσε άσχημα και φάνηκε να χτυπάει τόσο στον δεξιό του αστράγαλο όσο και στο γόνατο του.

Ο ίδιος μάλιστα έπιανε το γόνατο του και σφάδαζε στον πόνο ενώ δεν μπόρεσε να συνεχίσει το ματς με αποτέλεσμα να αντικατασταθεί από τον Μαλέν.

Στην Ολλανδία γράφουν πως ο Μπλιντ την Τετάρτη (31/3) με την επιστροφή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος θα υποβληθεί σε εξετάσεις και από την ομάδα του Άγιαξ για να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς και το πόσο καιρό θα μείνει εκτός δράσης.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός όμως Φραν ντε Μπερ σε δηλώσεις του έσπευσε να ηρεμήσει λίγο τις ανησυχίες τονίζοντας πως το πρόβλημα είναι στον αστράγαλο και όχι στο γόνατο λέγοντας: "Δεν ξέρω ακόμα πόσο σοβαρός είναι ο τραυματισμός αλλά δεν ήταν στο γόνατο αλλά στον αστράγαλο".

TAGS ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΙΑΞ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ