ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός - Ατρόμητος 4-0: Κυκλοφορεί και οπλοφορεί ο Αραμπί

Ο Αραμπί πανηγυρίζει γκολ απέναντι στον Ατρόμητο
Ο Αραμπί πανηγυρίζει γκολ απέναντι στον Ατρόμητο EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός νίκησε 4-0 τον Ατρόμητο για την 5η αγωνιστική της Super League Interwetten. Όλα τα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, χατ τρικ ο Αραμπί, ο Χασάν είχε κάνει το 2-0. Με δέκα παίκτες από το 30' (αποβολή Μάτιτς στο ντεμπούτο του) οι Περιστεριώτες.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 4-0 του Ατρόμητου στο "Γ. Καραϊσκάκης", στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Super League Interwetten. Οι "ερυθρόλευκοι" πέταξαν άλλο ένα πρώτο ημίχρονο, αλλά φόρτσαραν στο δεύτερο και με χατ τρικ του Αραμπί που μπήκε στο 40' έφτασε στην ευρεία νίκη. Η ομάδα του Περιστερίου έπαιζε από το 30' με παίκτη λιγότερο, με απευθείας κόκκινη του Σέρβου επιθετικού Μάτιτς και μάλιστα στο ντεμπούτο του.

ΠΗΡΕ ΤΗΝ Κ-ΑΡΑΜΠΙ-ΝΑ ΤΟΥ

Μόλις έξι λεπτά χρειάστηκε στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός για να ανοίξει το σκορ και να ξεμπλοκάρει. Τα κατάφερε με τη φοβερή κάθετη πάσα του Καμαρά στον Φορτούνη, την πάσα του τελευταίου στον Αραμπί και το τελείωμα του Μαροκινού από κοντά, ο οποίος αρχικά καταλογίστηκε λανθασμένα οφσάιντ. Με τη χρήση του VAR άλλαξε η απόφαση και έγινε το 1-0.

Όλα είχαν γίνει πια εύκολα, με δεδομένο ότι από το 30' οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν με παίκτη λιγότερο. Στο 65' ο Σάλομον έκανε κακό κοντρόλ, ο Αραμπί έδωσε στον Εμβιλά, αυτός μέσα από την περιοχή έδωσε αμέσως δεξιά στον Χασάν, ο οποίος ευστόχησε με πλασέ και έκανε το 2-0. Και οι δύο στράικερ του Ολυμπιακού είχαν βρει δίχτυα με το 4-4-2 του Μαρτίνς. Κάπου εκεί είχαν όλα κριθεί, παρά τις διαδοχικές αλλαγές προσώπων και διατάξεων του Κάναντι.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Είναι χαρακτηριστικό πως από το 69' ο Μαρτίνς άρχισε να κάνει αλλαγές και να δίνει χρόνο σε παίκτες που δεν είχαν ξαναπαίξει φέτος. Ο Λοβέρα έπαιξε για πρώτη φορά μετά από τρεις μήνες και δύο μέρες, ο Σουντανί μετά από οκτώ μήνες και οκτώ μέρες (είχε χτυπήσει τον Φεβρουάριο με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι).

Ακολούθησαν άλλα δύο γκολ από τον κυρίαρχο Ολυμπιακό. Στο 82' ο Λοβέρα πήγε να τα χαλάσει όλα με την απόφασή του να μην δώσει έτοιμο γκολ στον Ραντζέλοβιτς. Τελικά αργοπορημένα πέρασε στον Αραμπί, ο οποίος με τη φοβερή του κλάση έγραψε το 3-0 με σουτ μέσα από την περιοχή. Τουλάχιστον ο Αργεντινός έφυγε υπέροχα στην κόντρα επίθεση πίσω από τη σέντρα. Θα μπορούσε όμως να δείξει αλτρουισμό.

Ακολούθησε και τέταρτο γκολ, στο 87'. Ο Αραμπί έκανε χατ τρικ, με το γόνατο, μτά από κόρνερ! Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, που μπήκε στο 61' αντί του Χαρίση, ως αντίπαλος του Ολυμπιακού πια, έκανε δύο τελικές, χωρίς αποτέλεσμα.

ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΧΑΜΕΝΟ 45ΛΕΠΤΟ

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε τον αγώνα με 4-2-3-1 και στη μεγαλύτερη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου είχε κλείσει τον Ατρόμητο στο δικό του μισό. Ειδικά μετά την απευθείας αποβολή του Μάτιτς για μαρκάρισμα στον Καμαρά στο 28'. Οι "ερυθρόλευκοι" έκαναν μπόλικες ενέργειες στην περιοχή των φιλοξενούμενων, ενώ η καλύτερη ευκαιρία τους ήταν η κεφαλιά του Μασούρα στο 11' που πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι. Παιχνίδι κυρίως από δεξιά με Ραφίνια και Βαλμπουενά, που όμως δεν έφερε αποτέλεσμα.

Τα Expected Goals από την Opta σας δείχνουν τη συνολική απειλή κάθε ομάδας, τα γκολ που θα "έπρεπε" να πετύχει με βάση τις τελικές της. Όσο πιο μεγάλος είναι ο κύκλος, τόσο μεγαλύτερη είναι η ευκαιρία. Μπορείτε να επιλέξετε τον τρόπο επίθεσης και να δείτε ξεχωριστά τις τελικές κάθε ομάδας στην κανονική ροή, από στημένες φάσεις, κτλ.

Όταν οι φιλοξενούμενοι έμειναν με παίκτη λιγότερο, ο Μαρτίνς έβαλε στον αγώνα τον Αραμπί αντί του Μασούρα και άλλαξε τη διάταξη σε 4-4-2. Παρά το ασφυκτικό πρέσινγκ, ο Ατρόμητος κράτησε το μηδέν και μάλιστα κατάφερε να απειλήσει από στατική φάση με τον Γούτα. Η κυριαρχία του Ολυμπιακού δεν έφερε γκολ και δόθηκε συνέχεια στα φετινά παιχνίδια, κατά τα οποία οι "ερυθρόλευκοι" δεν βάζουν γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Μετρούν πέντε 0-0 και ένα ακόμα στο οποίο βρέθηκε πίσω στο σκορ (με ΠΑΣ).

Πατήστε στο "Πραγματικός σχηματισμός" για να δείτε που ήταν ο κεντρικός χώρος ενεργειών κάθε παίκτη.

ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ