ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Διαιτητής ο Μαρτσίνιακ με Γουλβς

Referee Szymon Marciniak gives directions to players during the Champions League group F soccer match between Slavia Praha and Inter Milan at the Sinobo stadium in Prague, Czech Republic, Wednesday, Nov. 27, 2019. (AP Photo/Petr David Josek)
Referee Szymon Marciniak gives directions to players during the Champions League group F soccer match between Slavia Praha and Inter Milan at the Sinobo stadium in Prague, Czech Republic, Wednesday, Nov. 27, 2019. (AP Photo/Petr David Josek) AP

Ο Πολωνός Σιμόν Μαρτσίνιακ θα είναι ο διαιτητής της ρεβάνς της φάσης των 16 του Europa League ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Γουλβς στο Μολινό.

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από την Γουλβς στο Μολινό για τη μεγάλη ρεβάνς της φάσης των 16 του Europa League. Η UEFA όρισε διαιτητή του αγώνα τον 40χρονο Πολωνό Σιμόν Μαρτσίνιακ.

Ο Μαρτσίνιακ τη φετινή σεζόν έχει σφυρίξει τέσσερα παιχνίδια του Champions League, τρία για τη φάση των ομίλων (Σλάβια Πράγας - Ίντερ 1-3, Νάπολι - Σάλτσμπουργκ 1-1 και Γαλατάσαραϊ - Παρί 0-1) και ένα για τα playoffs (ΛΑΣΚ - Μπριζ 0-1).

Ο Πολωνός ρέφερι έχει σφυρίξει στο παρελθόν και ελληνική ομάδα, αφού ήταν διαιτητής στο ΑΕΚ - Βιντεοτόν για τα playoffs του Champions League την σεζόν 2018/2019. Επιπλέον, το 2017 βρισκόταν και στην ήττα της Ελλάδας από το Βέλγιο με 2-1 εντός έδρας για προκριματικά του Μουντιάλ.

Τέλος, ο Μαρτσίνιακ είχε αναλάβει να διαιτητεύσει και δύο παιχνίδια Παγκοσμίου Κυπέλλου στη Ρωσία το 2018 (Γερμανία - Σουηδία 2-1, Αργεντινή - Ισλανδία 1-1).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ολυμπιακός: Η αποστολή για την ρεβάνς κόντρα στη Γουλβς
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ