ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Με τριάδα στην άμυνα και Χασάν - Αραμπί κόντρα στον Παναθηναϊκό

Αχμέντ Χασάν και Γιουσέφ Ελ Αραμπί πανηγυρίζουν το γκολ στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο
Αχμέντ Χασάν και Γιουσέφ Ελ Αραμπί πανηγυρίζουν το γκολ στο Ολυμπιακός - Ατρόμητος EUROKINISSI

Δείτε την ενδεκάδα που επέλεξε ο Πέδρο Μαρτίνς για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό (19:30) στη Λεωφόρο. Με τριάδα στην άμυνα και Χασάν, Αραμπί στην επίθεση θα παραταχθούν οι ερυθρόλευκοι.

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται απ' τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο (19:30, Novasports 2HD, SPORT 24) για την τελευταία αγωνιστική των playoffs της Super League Interwetten. Λίγη ώρα πριν απ' την έναρξη της αναμέτρησης ο Πέδρο Μαρτίνς έκανε γνωστή τη σύνθεση της ομάδας του.

Οι ερυθρόλευκοι θα παραταχθούν ξανά με τριάδα στην άμυνα σε σύστημα 3-4-3, η οποία θα αποτελείται απ' τους Εμβιλά, Σεμέδο και τον 16χρονο Καλογερόπουλο, οποίος συμμετέχει ως βασικός για δεύτερη φορά φέτος. Μαζί στην επίθεση θα βρίσκονται οι Αραμπί και Χασάν, ενώ την τριάδα θα συμπληρώνει ο Μασούρας. Ο Αιγύπτιος στράικερ θα είναι στην κορυφή και οι άλλοι δύο στα εξτρέμ.

Από εκεί και πέρα ο Σα θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια, οι Ανδρούτσος και Ρέαμπτσιουκ στα άκρα με τους Καμαρά και Μπουχαλάκη στον άξονα.

Αναλυτικά η σύνθεση του Ολυμπιακού: Σα, Εμβιλά, Σεμέδο, Καλογερόπουλος, Ανδρούτσος, Ρέαμπτσιουκ, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Μασούρας, Ελ Αραμπί, Χασάν.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ DERBY
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ