ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Με Βαλμπουενά η αποστολή κόντρα στον Παναθηναϊκό

Ο Ματιέ Βαλμπουενά με τη φανέλα του Ολυμπιακού στο ματς με τον Βόλο για την Super League
Ο Ματιέ Βαλμπουενά με τη φανέλα του Ολυμπιακού στο ματς με τον Βόλο για την Super League EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την αποστολή του για το ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό (11/4, 19:30), με τον Πέδρο Μαρτίνς να συμπεριλαμβάνει στη λίστα του τον Ματιέ Βαλμπουενά.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο Γεώργιος Καραϊσκάκης για την 3η αγωνιστική των playoffs της Super League Interwetten (11/4, 19:30, Novasports 1HD, SPORT 24). Αμέσως μετά απ' το τέλος της προπόνησης, ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας του.

O Πορτογάλος τεχνικός συμπεριέλαβε στη λίστα του 27 ποδοσφαιριστές και μαζί με αυτούς τον Ματιέ Βαλμπουενά. Ο Γάλλος δείχνει να έχει ξεπεράσει οριστικά το πρόβλημα με τον προσαγωγό και θέτει υποψηφιότητα να παίξει μάλιστα και βασικός.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού: Σα, Κρίστινσον, Τζολάκης, Καραργύρης, Ντρέγκερ, Ανδρούτσος, Λαλά, Παπασταθόπουλος, Παπαδόπουλος, Σεμέδο, Μπα, Χολέμπας, Ρέαμπτσιουκ, Σουρλής, Εμβιλά, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Τιάγκο Σίλβα, Μασούρας, Βαλμπουενά, Φορτούνης, Μπρούμα, Ραντσέλοβιτς, Βρουσάι, Κάιπερς, Χασάν, Ελ Αραμπί.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ DERBY
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ