ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μπρούμα: "Νίκη στο πρώτο ματς με την Αϊντχόβεν για να περάσουμε"

Ο Μπρούμα με τη φανέλα του Ολυμπιακού
Ο Μπρούμα με τη φανέλα του Ολυμπιακού EUROKINISSI

Ο Μπρούμα μίλησε τόσο για τους τραυματισμούς του τη φετινή σεζόν, όσο και για την κλήρωση με την πρώην ομάδα του, Αϊντχόβεν, εν όψει του σημερινού παιχνιδιού με τη Λάρισα (20/12, 15:00) για την 13η αγωνιστική της Super League.

Ο Ολυμπιακός θα φιλοξενήσει σήμερα (20/12, 15:00) τη Λάρισα, στο "Γ. Καραϊσκάκης" για την 13η αγωνιστική της Super League, με το εν λόγω ματς να είναι το τελευταίο για τη χρονιά αυτή. Μάλιστα, οι "ερυθρόλευκοι" δημοσίευσαν το Match Programme της αναμέτρησης αυτής, ενώ υπάρχει και η συνέντευξη του Μπρούμα, εν όψει του αγώνα με την Αϊντχόβεν για το Europa League, όπως και στιγμές από την καριέρα του Χοσέ Χολέμπας στην ομάδα του Πειραιά.

Διαβάστε ένα απόσπασμα της συνέντευξης του Μπρούμα:

Η ατυχία χτύπησε την πόρτα σου τη φετινή σεζόν, καθώς δύο τραυματισμοί σου στέρησαν αρκετό χρόνο συμμετοχής. Πως νιώθεις πλέον;

"Ναι. Είναι αλήθεια, αυτή τη χρονιά πέρασα πολλούς τραυματισμούς, ιδιαίτερα μυϊκούς. Αυτό με κάνει ιδιαίτερα λυπημένο, τώρα όμως νιώθω καλά και είμαι έτοιμος όποτε με χρειαστεί ο προπονητής μου να μπω και να αγωνιστώ. Συνεχίζω να δουλεύω καθημερινά. Δουλεύω στο γυμναστήριο σκληρά, προσπαθώ να επανέλθω, όσο πιο γρήγορα γίνεται σε αγωνιστικό ρυθμό για να βοηθήσω τον Ολυμπιακό να πετύχει τους στόχους του".

Ο Ολυμπιακός είναι στην πρώτη θέση, τι πρέπει να κάνεις στη συνέχεια για να παραμείνει εκεί και να μπει στα playoffs σε θέση οδηγού;

"Πραγματικά πηγαίνουμε πολύ καλά κι γι' αυτό θα πρέπει να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό. Για να είμαστε πρώτοι, πρέπει να δουλεύουμε καθημερινά γι' αυτό το σκοπό. Πρέπει να συνεχίσουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι στην προπόνηση και τους αγώνες και να ανταποκριθούμε σε κάθε δυσκολία που θα μας παρουσιαστεί. Έχουμε δυνατό ρόστερ και μέχρι τώρα μπορέσαμε να διαχειριστούμε άψογα τα πολλά παιχνίδια στο πρωτάθλημα και στο UEFA Champions League".

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει στους "32" του Europa League μία γνωστή ομάδα για σένα την Αϊντχόβεν. Πως περιμένεις αυτά τα παιχνίδια;

"Η κληρωτίδα μας έφερε απέναντι στην Αϊντχόβεν και είμαι πολύ χαρούμενος γι' αυτό. Είναι μία καλή ομάδα. Το πρώτο μας παιχνίδι είναι στην έδρα μας, γι' αυτό νομίζω ότι ο Ολυμπιακός πρέπει οπωσδήποτε να το κερδίσει. Και αυτό θα κάνουμε! Είναι μία αναμέτρηση πολύ σημαντική για τον σύλλογό μας κι για εμένα. Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι στους δύο αγώνες, για να πάρουμε αυτό που θέλουμε, δηλαδή την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League".

Δείτε εδώ το Match Programme:

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ