ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: "Μύλος" με Ματέους Ρέις και Σπόρτινγκ

Ολυμπιακός: "Μύλος" με Ματέους Ρέις και Σπόρτινγκ
Ο Ματέους Ρέις σε αγώνα με τη Μπαΐα το 2017 AP PHOTO/JOHN RAOUX

Ο Ματέους Ρέις έχει συμφωνήσει με τη Σπόρτινγκ Λισσαβώνας σύμφωνα με τη Record, την ώρα που ο ιντερνετικός τηλεοπτικός σταθμός tvi24.pt αναφέρει πως ο Ολυμπιακός "έχει σοβαρές πιθανότητες να αποσπάσει τη θετική απάντηση του ποδοσφαιριστή".

Ο Ολυμπιακός είναι πολύ πιθανό να κινηθεί για την απόκτηση αριστερού μπακ τον Ιανουάριο και η περίπτωση του Ματέους Ρέις συνεχίζει να βρίκεται στην επικαιρότητα, από το καλοκαίρι ακόμα όταν η περίπτωσή του απασχόλησε έντονα.

Ο Βραζιλιάνος ακραίος αμυντικός της Ρίο Άβε έχει τεθεί στο περιθώριο από το κλαμπ, διότι το καλοκαίρι πίεσε για να πάρει μεταγραφή στους "ερυθρόλευκους" και αρνήθηκε να παίξει σε αγώνα με τη Γκιμαράες. Δεν μπορούμε να δεχτούμε τέτοια συμπεριφορά. Διαπραγματευόμαστε με μια ομάδα (σ. Ολυμπιακός) και αυτός πιέζει για να γίνει πιο γρήγορα. Του ζήτησα να ηρεμήσει και του εξήγησα ότι διαπραγματευόμαστε για να φτάσουμε σε συμφωνία" είχε δηλώσει ο πρόεδρος της Ρίο Άβε, Αντόνιο Σίλβα Κάμπος.

Τις τελευταίες ώρες η περίπτωση του 25χρονου αριστερού μπακ έχει έρθει ξανά στο προσκήνιο, αλλά οι πληροφορίες είναι συγκεχυμένες. Την ώρα που η εφημερίδα Record αναφέρει σε ρεπορτάζ της πως τόσο ο παίκτης όσο και η Ρίο Άβε έχουν φτάσει σε συμφωνία με τη Σπόρτινγκ Λισσαβώνας για τον Ιανουάριο, ο ιντερνετικός τηλεοπτικός σταθμός tvi24.pt σημειώνει πως ο Ολυμπιακός "έχει σοβαρές πιθανότητες να αποσπάσει τη θετική απάντηση του ποδοσφαιριστή".

Ο Ρέις (1,83 μ.) είναι γέννημα-θρέμμα των υποδομών της Σάο Πάουλο. Δόθηκε κατά σειρά δανεικός σε Σοροκάμπα, Μπαΐα και Μορεϊρένσε, το καλοκαίρι του 2018 τον απέκτησε η Ρίο Άβε, με την οποία έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2021.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ