ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος έτοιμος να συνεχίσει γι' ακόμη ένα χρόνο

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος
Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος EUROKINISSI SPORTS

Παρά το γεγονός ότι ο Αβραάμ Παπαδόπουλος φαινόταν ότι είχε αποφασίσει να κρεμάσει τα παπούτσια του τη φετινή σεζόν, σκέφτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να συνεχίσει στον Ολυμπιακό και την επόμενη σεζόν.

Όλα έδειχναν ότι μετά από το πέρας της φετινής σεζόν ο Αβραάμ Παπαδόπουλος θα έβαζε τέλος στην ποδοσφαιρική του καριέρα. Ωστόσο, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο ο 36χρονος κεντρικός αμυντικός να συνεχίσει να αγωνίζεται και την επόμενη σεζόν με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Αιτία, ώστε ο Παπαδόπουλος να παρατείνει την καριέρα του αποτελεί ο Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος τεχνικός είχε εκφράσει σε δηλώσεις του την επιθυμία του να έχει τον κεντρικό αμυντικό μαζί του και την επόμενη σεζόν, αναγνωρίζοντας τη συμβολή του ιδιαίτερα στα αποδυτήρια και όποτε υπήρχε ανάγκη.

"Είναι ένας παίκτης που όλοι γνωρίζουμε πόσο έχει την εκτίμηση του προπονητή και ξέρουμε τι σημαίνει για τον Ολυμπιακό. Είναι σημαντικός μέσα στα αποδυτήρια, έχει τον σεβασμό όλων. Όλοι γνωρίζουμε πόσο έχει βοηθήσει την ομάδα. Ελπίζουμε στη βοήθειά του και για την επόμενη σεζόν, είτε μέσα στον αγωνιστικό χώρο είτε έξω από αυτόν" είχε δηλώσει ο Πορτογάλος τεχνικός ο Πορτογάλος τεχνικός έπειτα από τη νίκη κόντρα στον Αστέρα στο Γεώργιος Καραϊσκάκης.

Τίποτα ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει στο μυαλό του Αβραάμ Παπαδόπουλου, ο οποίος αναμένεται να πάρει την απόφασή του το επόμενο διάστημα. Πάντως, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τη δεδομένη στιγμή οι πιθανότητες για να συνεχίσει ή όχι να αγωνίζεται είναι στο 50-50, με την πλάστιγγα, ωστόσο, να γέρνει σιγά - σιγά προς την παραμονή.

Μεγάλη σημασία στην τελική απόφασή του θα παίξει και η συζήτηση που θα κάνει με το ιατρικό τιμ των ερυθρόλευκων. Άλλωστε, ταλαιπωρείται συχνά με θλάσεις, όπως συνέβη και στο παιχνίδι κόντρα στους Αρκάδες στις 21 Απριλίου. Επομένως, θέλει να πάρει τη γνώμη των ειδικών, η οποία θα παίξει σημαντικό ρόλο στην όποια απόφασή του για την επόμενη σεζόν.

Από εκεί και πέρα βρίσκεται στο χέρι του Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος θα συζητήσει επίσης με τον Αβράαμ Παπαδόπουλο. Μάλιστα, αν επιμείνει τότε θα τον πείσει, ώστε να φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού και τη σεζόν 2021/2022, πριν να κλείσει την καριέρα του.

Τη φετινή σεζόν, ο 36χρονος κεντρικός αμυντικός έχει αγωνιστεί σε επτά παιχνίδια με τους ερυθρόλευκους σε Super League Interwetten και στο Κύπελλο Ελλάδας. Μάλιστα, φέτος συμπλήρωσε και 200 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τον Ολυμπιακό.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ