ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ο Ποντένσε πανηγύρισε την κατάκτηση του τίτλου

Ο Ντανιέλ Ποντένσε σε προσπάθειά του με τη φανέλα της Γουλβς κόντρα στην Νιούκαστλ για την Premier League
Ο Ντανιέλ Ποντένσε σε προσπάθειά του με τη φανέλα της Γουλβς κόντρα στην Νιούκαστλ για την Premier League NICK POTTS/POOL PHOTO VIA AP

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού και νυν της Γουλβς, Ντανιέλ Ποντένσε, πανηγύρισε με ανάρτησή του στο Instagram την κατάκτηση του τίτλου από τους ερυθρόλευκους.

Την Κυριακή (11/4) ο Ολυμπιακός στέφθηκε πρωταθλητής Ελλάδας για 46η φορά στην ιστορία του μετά από τη νίκη του με 3-1 κόντρα στον Παναθηναϊκό για τα playoffs της Super League Interwetten. Αμέσως μετά τη λήξη οι παίκτες των ερυθρόλευκων ξέσπασαν σε έντονους πανηγυρισμούς.

Για την επιτυχία της ομάδας του Μαρτίνς χάρηκε και ένας πρώην ερυθρόλευκος. Ο Ντανιέλ Ποντένσε, μπορεί να έχει αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό απ' τον Ιανουάριο του 2020 και να αγωνίζεται στη Γουλβς, όμως δεν ξεχνάει την παλιά του ομάδα.

Έτσι, πανηγύρισε την κατάκτηση του τίτλου ανεβάζοντας σε Instagram story μία φωτογραφία της τηλεόρασής του, όπου βλέπει τους πανηγυρισμούς των παικτών του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο Ποντένσε πανηγύρισε την κατάκτηση του τίτλου απ' τον Ολυμπιακό
Ο Ποντένσε πανηγύρισε την κατάκτηση του τίτλου απ' τον Ολυμπιακό INSTAGRAM PRINTSCREEN

Photo credits: © 2020 Nick Potts/Associated Press

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ