STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Ο Ιβάν Μπέμπεκ θα σφυρίξει το ντέρμπι

England's Harry Kane, right, speaks with Referee Ivan Bebek during the Euro 2020 group A qualifying soccer match between Bulgaria and England, at the Vasil Levski national stadium, in Sofia, Bulgaria, Monday, Oct. 14, 2019. (AP Photo/Vadim Ghirda)
England's Harry Kane, right, speaks with Referee Ivan Bebek during the Euro 2020 group A qualifying soccer match between Bulgaria and England, at the Vasil Levski national stadium, in Sofia, Bulgaria, Monday, Oct. 14, 2019. (AP Photo/Vadim Ghirda) AP

Ο Κροάτης διαιτητής, Ιβάν Μπέμπεκ, ορίστηκε να διευθύνει το αιώνιο ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό (11/04, 19.30). Ο Κουλμπάκοφ στο Άρης - ΑΕΚ.

Ανακοινώθηκαν τα ονόματα των διαιτητών για την τρίτη αγωνιστική των playoffs και των playouts της Super League Interwetten.

Στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό (11/04, 19.30, Novasports 1) ορίστηκε ο Ιβάν Μπέμπεκ. Ο Κροάτης ρέφερι ανήκει στην πρώτη κατηγορία της UEFA και θα έχει βοηθούς τους Γκόραν Πάτακι, Μπόγιαν Ζομπένιτσα, τέταρτος θα είναι ο Κουτσιαύτης και στο VAR ο Ισραηλινός Ρόι Ρεϊνσρέμπερ, με τον Μεϊντάνα.

Στη Θεσσαλονίκη και την αναμέτρηση του Άρη με την ΑΕΚ ορίστηκε ο Αλεξέι Κουλμπάκοφ. Ο Λευκορώσος ανήκει στην κατηγορία Elite της UEFA και είχε διευθύνει και το περσινό Άρης-ΑΕΚ 1-4. Βοηθοί του οι συμπατριώτες του Ντιμίτρι Ζιουκ, Αλέι Μεσλίνκα, τέταρτος ο Διαμαντόπουλος και στο VAR ο Κροάτης Ντούγε Στούκαν, με τον Δημόπουλο.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια ο Καραντώνης θα σφυρίξει το Αστέρας-ΠΑΟΚ με τον Μανούχο στο VAR. Στο Βόλος-Παναιτωλικός ο Σιδηρόπουλος (VAR ο Γκορτσίλας), στο Απόλλων-ΟΦΗ ο Παπαδόπουλος (VAR ο Ευαγγέλου), στο Ατρόμητος-Λάρισα ο Κουμπαράκης (VAR ο Τζοβάρας) και στο ΠΑΣ-Λαμία ο Παπαπέτρου (VAR ο Τζήλος).

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

Σάββατο 10 Απριλίου 2021

Playouts, 3η Αγωνιστική

15:00 Βόλος - Παναιτωλικός

17:15 Απόλλων Σμύρνης - Ο.Φ.Η.

19:30 Ατρόμητος - Α.Ε.Λ.

Κυριακή 11 Απριλίου 2021

Playoffs 3η Αγωνιστική

15:00 Άρης - A.E.K.

17:15 Αστέρας - Π.Α.Ο.Κ.

19:30 Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός

Δευτέρα 12 Απριλίου 2021

Playouts 3η Αγωνιστική

19:30 ΠΑΣ Γιάννινα - Λαμία

Δείτε αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ DERBY ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΕΚ ΑΡΗΣ ΠΑΟΚ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΟΦΗ ΛΑΜΙΑ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΑΕΛ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΒΟΛΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ