ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Τελειώνει με Ματέους Ρέις

Bahia's Matheus Reis, right, tries to get to the ball from Estudiantes' Javier Toledo (20) during the second half of a Florida Cup soccer match, Sunday, Jan. 15, 2017, in Orlando, Fla. (AP Photo/John Raoux)
Bahia's Matheus Reis, right, tries to get to the ball from Estudiantes' Javier Toledo (20) during the second half of a Florida Cup soccer match, Sunday, Jan. 15, 2017, in Orlando, Fla. (AP Photo/John Raoux) AP

Λεπτομέρειες απομένουν πλέον για την απόκτηση του Ματέους Ρέις που θα πλαισιώσει τον Χοσέ Χολέμπας στο αριστερό άκρο της άμυνας του Ολυμπιακού. Εκτός απροόπτου θα βρίσκεται από Δευτέρα στην Ελλάδα για υπογραφές και ανακοίνωση.

Θέμα χρόνου μοιάζει να είναι πλέον η μεταγραφή του Ματέους Ρέις από τη Ρίο Άβε στον Ολυμπιακό. Μετά από συντονισμένες ενέργειες και παρά τα εμπόδια που έβαλε η πορτογαλική ομάδα, προκειμένου να αυξήσει τα έσοδά της από τη συγκεκριμένη συμφωνία, ο 25χρονος Βραζιλιάνος μπακ-χαφ είναι έτοιμος να ρίξει άγκυρα στο μεγάλο λιμάνι.

Σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές του Sport24.gr, ανάμεσα στους δύο συλλόγους υπάρχει πλέον προφορική συμφωνία, μετά τις διαπραγματεύσεις των τελευταίων ημερών. Οι "ερυθρόλευκοι" θα χρειαστεί να καταβάλλουν κάτι παραπάνω από 1,5 εκατομμυριο ευρώ για να κάνουν δικό τους τον αριστεροπόδαρο ακραίο με τις επιθετικές αρετές που επέλεξε εδώ και καιρό ο Πέδρο Μαρτίνς.

Με την πλευρά του Ρέις, ο οποίος αγωνίστηκε στη χθεσινή επικράτηση (17/9) της Ρίο Άβε επί της Μπάνια Λούκα (0-2) για το Europa League, οι αρμόδιοι του Ολυμπιακού τα έχουν βρει εδώ και καιρό. Όπως διέρρευσε, ο ποδοσφαιριστής πρόκειται να έρθει στη χώρα μας εντός των προσεχών ημερών, πιθανότατα τη Δευτέρα, ώστε να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να ανακοινωθεί, πλαισιώνοντας στο αριστερό άκρο της άμυνας τον Χοσέ Χολέμπας.

Στο μεταξύ, οι συζητήσεις ανάμεσα στην ΠΑΕ Ολυμπιακός και τους εκπροσώπους της Φορτούνα Ντίσελντορφ για τον Λεονάρντο Κούτρη συνεχίζονται και όλα δείχνουν ότι σύντομα ή λίγο πιο αργά, θα υπάρξει και σε αυτή την υπόθεση happy end.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ