STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός U17: Τεσσάρα οι "ερυθρόλευκοι"

Οι έφηβοι του Ολυμπιακού πανηγυρίζουν τη νίκη επί του Παναθηναϊκού
Οι έφηβοι του Ολυμπιακού πανηγυρίζουν τη νίκη επί του Παναθηναϊκού EUROKINISSI

Η ομάδα U17 του Ολυμπιακού επικράτησε 4-2 του Παναθηναϊκού στο γήπεδο του Ρουφ, για την 5η αγωνιστική της Super League. Πρώτη φετινή ήττα για τους "πράσινους".

Η U17 του Ολυμπιακού νίκησε 4-2 τον Παναθηναϊκό το πρωί του Σαββάτου (24/10), σε αγώνα για την 5η αγωνιστική της Super League. Οι "πράσινοι" γνώρισαν την πρώτη τους ήττα για φέτος.

Το 1-0 για τους "ερυθρόλευκους" έκανε ο Προκοπίου στο 9', ενώ ο Σταυρόπουλος έγραψε το 2-0 στο 30' με πλασέ. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 42' με τον Καλοσκάμη, αλλά στο 49' ο Κύπριος Προκοπίου έγραψε το 3-1. Το "τριφύλλι" μείωσε στο 71' σε 3-2 με τον Καλό. Το τελικό 4-2 διαμόρφωσε στο 79' ο Πάνου με πλασέ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μαυρογενίδης): Κυριαζής, Γιαλεδάκης, Μόσχος, Βλασσόπουλος, Καλογερόπουλος, Χρήστου, Κουτσογούλας (67’ Μοίρας), Σταυρόπουλος (85’ Μαυρόπουλος), Ποιμενίδης (67’ Πατήρας), Πάνου (85’ Σταράκης), Προκοπίου (70’ Πετρόπουλος).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Τασουνίδης): Παναγάκος, Καμαρός (70' Καπαματζιάν), Τσιάβος, Ζεϊμπέκης, Αλεβιζάκης (61' Χαχούλης), Λιατίφης, Συμεωνίδης (55' Ψύλλας), Κυριόπουλος, Καλοσκάμης, Βολάκης (55' Παπανικολόπουλος), Νταμπίζας (61' Καλός).

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ