ΑΡΗΣ

Άρης: Περιμένει το ok της Μπορντό για Μανσίνι

Άρης: Περιμένει το ok της Μπορντό για Μανσίνι

Ο Άρης περιμένει το τελικό ok της Μπορντό - ενδεχομένως κι εντός της Παρασκευής (21/6) - για να κάνει δικό του τον 22χρονο Αργεντινό εξτρέμ, Ντανιέλ Μανσίνι.

Νέα ευελπιστούν να έχουν στον Άρη εντός της Παρασκευής (21/6) για τον Ντανιέλ Μανσίνι. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει συμφωνήσει τόσο με τον 22χρονο Αργεντινό εξτρέμ, όσο και με την Μπορντό, αλλά δεν έχει λάβει το τελικό ok από τους Γιρονδίνους.

Ο λόγος της καθυστέρησης έχει να κάνει με την αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος στη γαλλική ομάδα. Οι Αμερικανοί ιδιοκτήτες της ομάδας έχουν αλλάξει αρκετά πράγματα στην οργάνωση της ομάδας. Μέρος των αλλαγών ήταν και η αντικατάσταση του Πορτογάλου, Ούγκο Βαρέλα, από τον Ισπανό πρώην του Ολυμπιακού, Εδουάρδο Μαθία, στην τεχνική διεύθυνση της Μπορντό.

Οι κίτρινοι ουσιαστικά περιμένουν να επισφραγιστεί η συμφωνία κι από τον Μαθία, ο Μανσίνι να μείνει ελεύθερος και να έλθει Θεσσαλονίκη για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδας υπό τις οδηγίες του Σάββα Παντελίδη.

Ο στόχος του Άρη είναι γεννημένος στις 11 Νοεμβρίου 1996, έχει ύψος 1.72 και στο παρελθόν έχει αγωνιστεί ακόμα σε Νιούελς και Τουρ. Πέρυσι έκανε 38 συμμετοχές και σημείωσε έξι γκολ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ιντέγε: "Δεν με τρομάζουν οι προκλήσεις και οι ευθύνες"
Άρης: Δοκιμάζει Νταλίπι
24ο Ευαγγέλιο: Σιώπης, ο δεύτερος μεγάλος ελληνικός στόχος του Μπουλούτ
TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ