ΑΕΚ

ΑΕΚ: Ανακοίνωσε τον Σάκχοφ

ΑΕΚ: Ανακοίνωσε τον Σάκχοφ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ / INTIME

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του Γεβγέν Σάκχοφ, ο οποίος υπέγραψε μέχρι το καλοκαίρι του 2022 και θα φοράει τη φανέλα με το Νο.28.

Παίκτης της ΑΕΚ με κάθε επισημότητα είναι ο Γεβγέν Σάκχοφ. Η Ένωση ανακοίνωσε την απόκτηση του 29χρονου μέσου, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του Sport24.gr και του Βαγγέλη Αρναούτογλου.

O Oυκρανός χαφ πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2022, με οψιόν ανανέωσης γι' ακόμα μία σεζόν.

Ο Σάκχοφ αγωνίστηκε την περσινή σεζόν στη Serie A με τη Λέτσε, ύστερα από μία τριετία με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, μετρώντας ένα γκολ και τρεις ασίστ σε 24 αγώνες. Παράλληλα, είναι επτά φορές διεθνής με την Ουκρανία, έχοντας πετύχει κι ένα τέρμα.

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την απόκτηση του διεθνούς Ουκρανού μέσου Γεβγέν Σάκχοφ. Ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας, με δικαίωμα ανανέωσης από την πλευρά της ομάδας μας για έναν ακόμη χρόνο.

Ο ΓεβΓέν Σάκχοφ γεννήθηκε στις 30 Νοεμβρίου 1990 στο Ντνιπροπετρόφσκ της Ουκρανίας. Έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις ακαδημίες της Vidradnyi Kyiv, ακολούθησε η Zmina-Obolon Kyiv και σε ηλικία 15 ετών εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής της Ντνίπρο, με την οποία υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο δύο χρόνια αργότερα.

Στην Ντνίπρο αγωνίστηκε από το 2007 έως το 2016, με μια παρένθεση δανεισμού στην Άρσεναλ Κιέβου (17 συμμετοχές, ένα γκολ) και πραγματοποίησε συνολικά 127 εμφανίσεις, σκοράροντας 17 φορές και έχοντας 13 ασίστ. Το καλοκαίρι του 2016 ήρθε για πρώτη φορά στην Ελλάδα για λογαριασμό του ΠΑΟΚ. Την επόμενη τριετία είχε με τη φανέλα της ομάδας της Θεσσαλονίκης 117 συμμετοχές, 21 γκολ και 7 ασίστ, κατακτώντας ένα πρωτάθλημα και τρία Κύπελλα Ελλάδας.

Με την ολοκλήρωση του συμβολαίου του, το καλοκαίρι του 2019 μετακόμισε στην Ιταλία για λογαριασμό της Λέτσε. Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε σε 24 παιχνίδια, πέτυχε ένα γκολ και είχε 3 ασίστ στο πρωτάθλημα της γειτονικής χώρας. Υπήρξε διεθνής με όλες τις «μικρές» Εθνικές Ομάδες της Ουκρανίας και από το 2016 είναι διεθνής με την Εθνική Ανδρών.

Γεβγέν, καλωσόρισες στην οικογένεια της ΑΕΚ!

Σου ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία με την κιτρινόμαυρη φανέλα…

Photo Credits: Δελτίο Τύπου / INTIME

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ