ΑΕΚ

ΑΕΚ: Ανοικτός για επέκταση ο Λιβάγια

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Μέσα στα σχέδια του τεχνικού διευθυντή της ΑΕΚ Ίλια Ίβιτς, είναι και η κουβέντα με τον εκπρόσωπο του Μάρκο Λιβάγια, ο οποίος είναι ανοικτός για επέκταση συμβολαίου με την Ένωση.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Sport24.gr, η πλευρά του Μάρκο Λιβάγια είναι ανοιχτή στο να συζητηθεί ενδεχόμενη επέκταση του συμβολαίου του, καθώς ο Κροάτης νιώθει καλά στην Ένωση, άλλωστε τόσο ο ατζέντης του όσο και ο ίδιος, το έχουν πολλάκις τονίσει δημοσίως.

Η περίπτωση της πώλησης είναι πάντοτε ανοιχτή, ωστόσο ο Λιβάγια δεν έχει εκδηλώσει ποτέ επιθυμία να παίξει οπωσδήποτε σε ένα καλύτερο πρωτάθλημα, όπως επί παραδείγματι μόνιμα είχε ως επιθυμία ο Γιόχανσον ή (για να πάμε και στα πιο φρέσκα) αποτελεί βασικό στόχο του Ολιβέιρα, κάτι που φάνηκε τον περασμένο Ιανουάριο, όταν εξέφρασε στην ΑΕΚ την επιθυμία του να γίνει αποδεκτή η πρόταση από τους Γουλβς.

Σε μια πρόσφατη συνέντευξή του σε Μέσο της Κροατίας, ο 26χρονος Λιβάγια είχε παραδεχθεί ότι δεν είναι μακριά ο καιρός που θα επιστρέψει στην αγαπημένη του Χάιντουκ, ή τουλάχιστον αυτό υπάρχει στο μυαλό του ως (όχι και τόσο μακρινή) επιθυμία.

Το θέμα είναι τι θέλει η ΑΕΚ να κάνει μαζί του, στην προσπάθεια να αποφευχθεί ο κίνδυνος να φτάσουμε στο Γενάρη του 2022, δίχως να έχει υπάρξει πώληση του ποδοσφαιριστή ή επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών. Ένα από τα δύο, πρέπει οπωσδήποτε να έχει συμβεί!

Να σημειωθεί πάντως ότι επί των ημερών του Καρέρα, ο Λιβάγια έχει παρουσιάσει ένα πολύ πιο προσαρμοστικό πρόσωπο στις τακτικές απαιτήσεις του προπονητή.

Δεν είναι τυχαίο ότι με τον Ιταλό στον πάγκο έχει αλλάξει ο τρόπος επίδρασής του στο παιχνίδι της ομάδας, καθώς ναι μεν σκοράρει λιγότερο (3 γκολ σε 13 ματς), ωστόσο ως αριστερός μεσοεπιθετικός έχει δώσει (στο ίδιο διάστημα παιχνιδιών) 6 ασίστ που έγιναν γκολ από συμπαίκτες του, σε 6 διαφορετικούς αγώνες, οι 5 εκ των οποίων ήταν νικηφόροι.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ