ΑΕΚ

ΑΕΚ: Αποδέχθηκε το +1 στο συμβόλαιό του ο Τσόσιτς

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Σέρβος κεντρικός αμυντικός θα παραμείνει στην ΑΕΚ για επιπλέον δύο σεζόν και όχι έως το καλοκαίρι του 2020.

Εως το καλοκαίρι του 2021 θα παραμείνει στην Ένωση ο Ούρος Τσόσιτς, καθώς σύμφωνα με το ρεπορτάζ, αποδέχθηκε το +1 που υπήρχε στο συμβόλαιό του από το καλοκαίρι του 2017, όταν δηλαδή υπέγραψε με την ΑΕΚ για 3+1 χρόνια. Έτσι "κλείδωσε" η παραμονή του στην ομάδα για επιπλέον μία διετία.

Η φετινή είναι μόλις η πρώτη σεζόν στην καριέρα του Ούρος Τσόσιτς, που ο Σέρβος κεντρικός αμυντικός καταφέρνει να πιάσει το όριο των 30 συμμετοχών σε επίσημα παιχνίδια.

Και δεν γίνεται η αναφορά για κάποιον νεαρό ή πρωτοεμφανιζόμενο παίκτη, αντιθέτως ο πρώην άσος της Έμπολι συμπληρώνει φέτος εννέα σεζόν στο επαγγελματικό κουρμπέτι, στο οποίο εμφανίζεται από την περίοδο 2010-11, όταν σε ηλικία 18 ετών και ως μεγάλο ταλέντο της εποχής, αγωνίστηκε σε 8 παιχνίδια του σερβικού πρωταθλήματος με τη φανέλα του Ερυθρού Αστέρα.

Έκτοτε, στην πορεία του με αφετηρία την ομάδα του Βελιγραδίου και επόμενους σταθμούς τις ιταλικές Πεσκάρα, Φροζινόνε και Εμπολι, τα περισσότερα ματς που έγραψε σε μια σεζόν ήταν τα 23 της περιόδου 2014/15, παίζοντας στις δύο πρώτες.

Διαβάστε ακόμη
Υπόθεση Πόνσε: Το μωρό και το σπίτι
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ