ΑΕΚ

ΑΕΚ: "Δεν έχει το Οk από Άντερλεχτ για επέκταση δανεισμού του Βράνιες"

ΑΕΚ: "Δεν έχει το Οk από Άντερλεχτ για επέκταση δανεισμού του Βράνιες"
EUROKINISSI

Βελγικό δημοσίευμα αναφέρει πως η Άντερλεχτ δεν συναινεί στο αίτημα της ΑΕΚ για επέκταση του δανεισμού του Όγκνιεν Βράνιες, κάτι που αν ισχύει τον αφήνει εκτός από τα τελευταία ματς της σεζόν.

Μύλος σχετικά με το θέμα της παραμονής ή μη του Όγκνιεν Βράνιες στην ΑΕΚ και μετά το τέλος Ιουνίου.

Και αυτό γιατί μετά από δημοσιεύματα που είδαν το φως της δημοσιότητας στα μέσα της εβδομάδας και ήθελαν την Άντερλεχτε να ανάβει το πράσινο φως για να επεκταθεί ο δανεισμός του στην ΑΕΚ για έναν μήνα και να "καλύψει" και τον Ιούλιο, νέο ρεπορτάζ έρχεται να δώσει νέα διάσταση στο θέμα.

Αυτό προέρχεται από την ιστοσελίδα " Het Nieuwsblad", που υποστηρίζει πως οι κιτρινόμαυροι βρήκαν κλειστές πόρτες από πλευράς Άντερλεχτε και πως δεν κατάφερα να εξασφαλίσουν το πολυπόθητο "Ok" που θα τους επιτρέψει να χρησιμοποιήσουν τον παίκτη μέχρι το φινάλε της φετινής σεζόν.

Σε περίπτωση που το δημοσίευμα είναι αληθές, αυτό σημαίνει πως ο Βράνιες θα δηλώσει παρών στα περισσότερα ματς των πλέι οφ της Super League 1, όμως θα λείψει από τους τελευταίους αγώνες που ενδέχεται να κρίνουν και έξοδο στο Champions League αλλά και τον τελικό Κυπέλλου αν η ΑΕΚ έχει αποκλείσει τον Άρη στα ημιτελικά.

Υπενθυμίζεται πως ο 30χρονος στόπερ είναι από τους παίκτες που συνιστούν τη ραχοκοκαλιά της Ένωσης επί εποχής Μάσιμο Καρέρα στον πάγκο και θέλει να τον έχει στο ρόστερ και τη νέα αγωνιστική σεζόν, με τον Βόσνιο να δεσμεύεται ωστόσο με συμβόλαιο με την ομάδα των Βρυξελλών μέχρι το καλοκαίρι του 2022.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ