ΑΕΚ

AEK: Έντονη διαμαρτυρία στο ημίχρονο για το πέναλτι υπέρ του Άρη

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ / ΑΕΚ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ / ΑΕΚ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Το πέναλτι που δόθηκε υπέρ του Άρη στο 11ο λεπτό προκάλεσε δυσφορία στους ανθρώπους της ΑΕΚ, με τους Μάνταλο, Δημητριάδη και Κολονέλο να κάνουν παράπονα στον Πορτογάλο ρέφερι για την απόφασή του.

Η ΑΕΚ μπήκε φουριόζα στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ για τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και με τη συμπλήρωση οκτώ λεπτών βρήκε το γκολ που ήθελε, με τον Μάνταλο να κάνει το 1-0 στο 8', όμως λίγα λεπτά αργότερα δέχτηκε ψυχρολουσία.

Και αυτό γιατί ο Πορτογάλος διαιτητής Σουάρες Ντίας έδωσε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Σβάρνα μέσα στη μεγάλη περιοχή επί του Λάρσον και ο Μπρούνο Γκάμα το μετέτρεψε σε γκολ, ισοφαρίζοντας σε 1-1 για λογαριασμό του Άρη.

Η απόφαση που πήρε ο διαιτητής είχε τη σύμφωνη γνώμη των ανθρώπων που χειρίζονται το VAR, όμως από την πλευρά της ΑΕΚ υπήρξε έντονη διαμαρτυρία στο τέλος του ημιχρόνου για το πέναλτι του Πορτογάλου, θεωρώντας πως το πέναλτι που δόθηκε ήταν 100% ανύπαρκτο.

Μάλιστα, με τη λήξη του ημιχρόνου, ο αρχηγός της Ένωσης, Πέτρος Μάνταλος, καθώς και ο γενικός αρχηγός Βασίλης Δημητριάδης και ο βοηθός του Μάσιμο Καρέρα, Τζανλούκα Κολονέλο, έκαναν τα παράπονά τους στον διαιτητή κατά την είσοδο των δύο ομάδων στα αποδυτήρια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΑΕΚ - Άρης: Οι χαμένες ευκαιρίες της Ένωσης
AEK - Άρης: Ο Γκάμα ισοφάρισε από την άσπρη βούλα την Ένωση
Το 1-0 της Ένωσης με τον Μάνταλο
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ