ΑΕΚ

ΑΕΚ: Έρχεται Ελλάδα ο Ζεράλντες

ΑΕΚ: Έρχεται Ελλάδα ο Ζεράλντες

Η επιθυμία του Καρντόσο γίνεται πραγματικότητα. Ο Τσίκο Ζεράλντες τα έχει βρει σε όλα με την ΑΕΚ, όπως και η Σπόρτινγκ. Ο ποδοσφαιριστής έρχεται Ελλάδα την επόμενη εβδομάδα και όλα δείχνουν πως πάμε για "happy end".

Υπάρχει συμφωνία μεταξύ ΑΕΚ, Ζεράλντες και Σπόρτινγκ Λισαβόνας σε προφορικό επίπεδο. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο παίκτης - επιθυμία του Μιγκέλ Καρντόσο θα βρίσκεται την επόμενη εβδομάδα στη χώρα μας για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην Ένωση.

Ο Τσίκο Ζεράλντες, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα παίξει μπάλα στην ΑΕΚ ως δανεικός από τα "λιοντάρια", ενώ στη συμφωνία θα υπάρχει και ένα ποσό που θα αποτελεί την οψιόν αγοράς από το πορτογαλικό κλαμπ, την οποία οι "κιτρινόμαυροι" θα ενεργοποιήσουν -εάν υπάρχει κοινή επιθυμία- τη σεζόν 2020-2021.

Βάσει των μέχρι στιγμής δεδομένων, ο Ζεράλντες γίνεται ο δεύτερος παίκτης που "κλείνει" η ΑΕΚ, έπειτα από το deal με τον συμπατριώτη του Παουλίνιο που επίσης αποτέλεσε επιλογή του Μιγκέλ Καρντόσο για το δεξί άκρο της άμυνας. Όσον αφορά στα χαρακτηριστικά του Ζεράλντες, υπενθυμίζουμε πως πρόκειται για επιτελικό μέσο, προϊόν των ακαδημιών της Σπόρτινγκ, 25 ετών και με ικανότητα να παίξει στα άκρα της επίθεσης.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ