ΑΕΚ

ΑΕΚ: Έρχεται το μεσημέρι ο Λιβάι Γκαρσία

ΑΕΚ: Έρχεται το μεσημέρι ο Λιβάι Γκαρσία

Ο 22χρονος εξτρέμ, Λιβάι Γκαρσία αναμένεται το μεσημέρι της Τρίτης (15/09) στην Αθήνα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ.

Το βράδυ της Δευτέρας (14/09) η Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ ανακοίνωσε τη συμφωνία με την ΑΕΚ για την πώληση του Λιβάι Γκαρσία. Ο 22χρονος εξτρέμ από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο αναμένεται, σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, το μεσημέρι της Τρίτης (15/09) και συγκεκριμένα στις 13:30 στην Αθήνα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Η ΑΕΚ έκανε την υπέρβαση προσφέροντας στη Μπειτάρ Ιερουσαλήμ το ποσό 2,2 εκατομμυρίων ευρώ για να αποκτήσει το 60% των δικαιωμάτων του 22χρονου ποδοσφαιριστή και επιπλέον 300.000 ευρώ ως μπόνους επίτευξης στόχων που θα εκπληρωθούν με τον Γκαρσία ενεργό στην ομάδα, όπως για παράδειγμα η συμμετοχή της σε ομίλους του Europa League.

Όσον αφορά στον Γκαρσία, θα υπογράψει πενταετές συμβόλαιο και θα τεθεί άμεσα στη διάθεση του Μάσιμο Καρέρα για τους αγώνες σε Ελλάδα και Ευρώπη. Tην περσινή σεζόν, ο 22χρονος εξτρέμ σημείωσε έξι γκολ και μοίρασε τρεις ασίστ σε 33 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Στην ΑΕΚ ο Λιβάι Γκαρσία
ΑΕΚ: Το χρυσό deal της εποχής Μελισσανίδη
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ