ΑΕΚ

ΑΕΚ: Φροζινόνε για Βέρντε

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΞΑΝΘΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΞΑΝΘΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Οι Ιταλοί γράφουν για ενδιαφέρον της Φροζινόνε για τον Ντανιέλε Βέρντε και στην ΑΕΚ έχουν πει ότι είναι ανοιχτοί σε προτάσεις για τον 24χρονο εξτρέμ.

Στο Sport24.gr είχατε διαβάσει για την ανοιχτή σκέψη της ΑΕΚ σε περίπτωση που έρθουν προτάσεοις για την αγορά των Αντρέ Σιμόες και Ντανιέλε Βέρντε. Φαίνεται ότι για τον Ιταλό προκύπτει ζωηρό ενδιαφέρον από τη Φροζινόνε.

Δημοσίευμα του Seriebnews.com αναφέρει σήμερα ότι "η Φροζιζόνε ετοιμάζεται να επιστρέψει στη Serie A. Eάν τα καταφέρει θα μπορούσε να έχει μία ευπρόσδεκτη επιστροφή στην ομάδα της: αυτή του Ντανιέλε Βέρντε". Ο Βέρντε φόρεσε τη φανέλα της Φροζινόνε για μερικούς μήνες, τη σεζόν 2015/16, σε ηλικία 20 ετών.

Το ιταλικό Μέσο αναφέρει επίσης ότι "τέσσερα χρόνια μετά, ο Βέρντε έχει γεμίσει εμπειρίες. Τώρα είναι στην Ελλάδα και μπορεί να επιστρέψει πιο ώριμος από ποτέ στην Ιταλία. Η Φροζιζόνε θα μπορούσε να είναι μία καλή στάση για να επιστρέψει. Η υπόθεση ωστόσο δεν είναι απλή. Αλλά η στάση του παίκτη, ο οποίος θα ήθελε κάποια στιγμή να γυρίσει στο Καμπιονάτο, μπορεί να παίξει ρόλο".

Να θυμίσουμε ότι Ιταλός εξτρέμ δεσμεύεται με συμβόλαιο στην ΑΕΚ έως το 2022 αλλά έχει εκφραστεί με θετικό τρόπο για την επιστροφή στην πατρίδα του, αρκεί να πρόκειται για ομάδα της Serie A. Είναι αλήθεια επίσης ότι στην Ένωση θα έβλεπαν με πολύ θετικό μάτι μια τέτοια εξέλιξη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΑΕΚ: Η θυσία του Αραούχο για να παραμείνει στην Ένωση
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ