ΑΕΚ

ΑΕΚ: Γιατί η Ίρις "μεταμόρφωσε" τον Λιβάγια σε Οδυσσέα

SUPERLEAGUE / ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η σύζυγος του Μάρκο Λιβάγια,Ίρις Ράισιτς, φαίνεται πως επηρεάστηκε από την αποκάλυψη του Sport24.gr για το ενδιαφέρον αγγλικών ομάδων προς το πρόσωπο του 27χρονου. Αινιγματικό το post της που έκανε "Οδυσσέα" τον Κροάτη και "κωπηλάτες" τους Μελισσανίδη, Χιμένεθ, "Λύμπε".

Θα κλείσει τ' αυτιά του στις Σειρήνες της Premier League και της Championship ο Κροάτης επιθετικός της ΑΕΚ, Μάρκο Λιβάγια; Η σύζυγός του, πάντως, Ίρις Ράισιτς κάτι θέλει να μας πει με το εξαιρετικά πετυχημένο post που "ανέβασε" το απόγευμα της Τετάρτης (24/4).

Η μητέρα της μοναχοκόρης του Λιβάγια, πιθανόν, επηρεάστηκε από την αποκάλυψη του Sport24.gr για το ενδιαφέρον που υπάρχει προς τον σύζυγό της από το Νησί, όπως υποστήριξε κιόλας ο μάνατζερ του, Βιτσέντσο Καβαλιέρε, σε δηλώσεις του και το έδειξε με μία ανάρτηση που αν μη τι άλλο θα συζητηθεί.

Απόσπασμα από την Ομήρου Οδύσσεια, λοιπόν, με τον Λιβάγια δεμένο στο κατάρτι ωσάν Οδυσσέα, τις Σειρήνες με κεφάλια... Premier League και Championship, ενώ οι Μελισσανίδης, Χιμένεθ, Λυμπερόπουλος παρουσιάζονται σαν οι κωπηλάτες του καραβιού.

ΑΕΚ: Γιατί η Ίρις "μεταμόρφωσε" τον Λιβάγια σε Οδυσσέα

Όσον αφορά στο σήμα της ΑΕΚ, αυτό το έχει τοποθετήσει σ' έναν από τους άντρες του Οδυσσέα που κρατά τα σχοινιά με τα οποία είναι δεμένος στο κατάρτι ο βασιλιάς της Ιθάκης. Όπως αναφέρει ο μύθος, ο πολυμήχανος Οδυσσέας είχε βουλώσει με κερί τ' αυτιά των αντρών του, ενώ ο ίδιος έμεινε δεμένος στο κατάρτι για να απολαύσει το τραγούδι τους χωρίς τον κίνδυνο να παρασυρθεί και να πέσει στη θάλασσα.

Ο Λιβάγια, πάντως, δεν περνάει καμία... Οδύσσεια στην Ελλάδα, ίσα ίσα μέσω του μάνατζερ του αφήνει προς τα έξω να διαρρεύσει ότι όλα είναι τέλεια στην πατρίδα μας και την Ένωση. Το ενδιαφέρον στην μεταγραφική αυτή υπόθεση είναι τι θέλει να μας πει η όμορφη, Ίρις Ράισιτς, διότι για να παρασυρθεί ο δικός της Οδυσσέας από το τραγούδι των Σειρήνων, θα πρέπει πρώτα η εκάστοτε σειρήνα - ομάδα ν' αρχίσει να μιλάει με την ΑΕΚ με τιμή εκκίνησης, όχι κάτι λιγότερο από τα 10.000.000 ευρώ. Αυτό λένε στα κεντρικά του Αμαρουσίου.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ