ΑΕΚ

ΑΕΚ: Η ομιλία Χιμένεθ και το video της "μετάλλαξης"

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Χιμένεθ πρώτα έβαλε τις φωνές στους παίκτες της ΑΕΚ στα αποδυτήρια του «Γ. Καραϊσκάκης» και κατόπιν τους ανέλυσε σε βίντεο στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων, τις διαφορές της αγωνιστικής εικόνα στα δυο ημίχρονα του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Συνολικά όλο αυτό που έγινε την Κυριακή (17/2) στο «Γ. Καραϊσκάκης», ήταν κάτι πολύ πιο βαρύ για την ΑΕΚ, από μια απλή ήττα σ’ ένα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Κυρίως με τον τρόπο που ήρθε. Και το μείζον και πιο περίπλοκο ζήτημα πλέον, είναι η διαχείριση ενός τέτοιου αποτελέσματος.

Με τον Μανόλο Χιμένεθ να ξέρει πως χρειάζεται πολλή δουλειά για να επανέλθει η ισορροπία στην ομάδα. Αυτή την δουλειά, ο Ισπανός τεχνικός άρχισε να την κάνει ήδη από την πρώτη προπόνηση, την επόμενη του ντέρμπι.

Ο Χιμένεθ ήθελε να βάλει τους ποδοσφαιριστές του άμεσα στην διαδικασία να αφήσουν πίσω τους ότι έγινε και να προχωρήσουν μπροστά. Όμως για να μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο σωστά, ο Ισπανός τεχνικός ήξερε πως θα πρέπει να αξιολογηθούν όλα όσα έγιναν στραβά στο ματς με τον Ολυμπιακό, προκειμένου να μην επαναληφθούν. Γι αυτό και πήγε στα Σπάτα έτοιμος να βάλει το ντέρμπι στο μικροσκόπιο, μαζί με τους ποδοσφαιριστές του.

"Ξέρω πως είναι δύσκολο για όλους μας αυτό που έγινε χθες (σ.σ. Κυριακή). Όμως δεν πρέπει να μείνουμε εκεί. Πρέπει να δούμε τα λάθη μας και να προχωρήσουμε" τόνισε μεταξύ άλλων ο Χιμένεθ στους παίκτες του και κατόπιν τους έδειξε σε βίντεο μια ανάλυση τόσο του πρώτου όσο και του δεύτερου ημιχρόνου του ντέρμπι. Και μέσα από την εικόνα, έδειξε στους «κιτρινόμαυρους» την τεράστια διαφορά της αγωνιστικής συμπεριφοράς και εικόνας που είχε η ΑΕΚ, στα δυο ημίχρονα.

Ολόκληρη η ανάλυση που έκανε ο Χιμένεθ, αλλά και όσα είπε στα Σπάτα, ήταν σε χαμηλούς τόνους. Αντίθετα μ’ ότι συνέβη αμέσως μετά την λήξη του παιχνιδιού στο Φάληρο την Κυριακή. Εκεί οι τόνοι ανέβηκαν. Με τον Χιμένεθ να βάζει γκάζια στους παίκτες του για την πολύ κακή αγωνιστική εικόνα, το γεγονός πως δεν έβγαλαν καθόλου ψυχή και πως φάνηκε σαν να παράτησαν το ματς. Κάτι που, όπως τόνισε, ξέρει πως δεν είναι στον χαρακτήρα τους.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ