ΑΕΚ και ατζέντηδες Βέρντε δεν βρίσκουν κανένα σημείο επαφής. Η Ένωση κόβει οποιαδήποτε επαφή με τους εκπροσώπους του Ιταλού και μιλάει μόνο με τη Ρόμα.

Παύει οποιαδήποτε επαφή με τους ατζέντηδες του Ντανιέλε Βέρντε η ΑΕΚ. Όπως έγινε γνωστό το μεσημέρι της Πέμπτης (11/7), η Ένωση ενημέρωσε τη Ρόμα ότι μιλάει μόνο μαζί της για τον ποδοσφαιριστή και θέμα Βέρντε για τους "κιτρινόμαυρους" θα υπάρξει μόνο αν ξεκαθαρίσει στη βάση των επαφών με τους Ρωμαίους.

ADVERTISING

Επίσης, τόσο η πλευρά του ποδοσφαιριστή, όσο και αυτή της ΑΕΚ απορρίπτουν το ενδεχόμενο ταξιδιού στην Αθήνα για περαιτέρω συζητήσεις. Επίσης, στα κεντρικά της Ένωσης στο Μαρούσι ξεκαθαρίζουν ότι δεν τους απασχολεί καθόλου η συνάντηση που επίκειται μεταξύ των εκπροσώπων και του Αθλητικού Διευθυντή της Ρόμα, Τζιανλούκα Πετράκι τη Δευτέρα.

ADVERTISING

Υπενθυμίζουμε πως οι άνθρωποι πίσω από τον Βέρντε αξιώνουν προμήθεια πάνω από 600.000 ευρώ, η οποία όμως θα δινόταν αν και μόνο αν κατάφερναν να βγάλουν τον Ιταλό ελεύθερο από τη Ρόμα. Τώρα, που η ΑΕΚ τα έχει βρει με την ομάδα της "Αιώνιας Πόλης" στο 1 εκατ. ευρώ συν 30% μπόνους μεταπώλησης, το προαναφερθέν ποσό είναι εξαιρετικά μεγάλο.