ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ - Λαμία: Χωρίς Άλεφ και στο Κύπελλο

CHAMPIONS LEAGUE / ÁÃÉÁÎ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ÁÃÉÁÎ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Δεν είναι ακόμα έτοιμος ο Άλεφ και έμεινε εκτός αποστολής και από το ματς Κυπέλλου της ΑΕΚ με την Λαμία. Με 11 απουσίες στο Ελ Πάσο η Ένωση.

Οι δέκα απουσίες της ΑΕΚ για το αυριανό (12/10, 18:00) ματς Κυπέλλου με την Λαμία στο γήπεδο της Καλλιθέας, ήταν δεδομένες. Πέντε (Μπακασέτας, Μπακάκης, Μπάρκας, Γαλανόπουλος, Λιβάγια) είναι οι διεθνείς και πέντε (Πόνσε, Οικονόμου, Μάνταλος, Αλμπάνης, Λόπες) είναι οι παίκτες που αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού.

Όμως σ’ αυτές τις απουσίες προστέθηκε και μια ενδέκατη. Είναι ο Άλεφ, ο οποίος παρόλο που έχει επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης, ακόμα δεν είναι στο 100% της ετοιμότητάς του. Γι αυτό και ο Μαρίνος Ουζουνίδης άφησε τον Βραζιλιάνο χαφ εκτός αποστολής από το ματς κυπέλλου. Κυρίως για λόγους προληπτικούς.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ για το ματς με την Λαμία: Τσιντώτας, Γιαννίκογλου, Γκάλο, Τσόσιτς, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Σβάρνας, Γιαννούτσος, Αϊντάρεβιτς, Σιμόες, Γιαννιώτας, Μπάμπης, Μόραν, Μπότος, Γιούσης, Γιακουμάκης, Κλωναρίδης, Μπογέ.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ