ΑΕΚ

ΑΕΚ: Λιβάγια για Αγγλία με τα σωστά λεφτά

ÁÅÊ - ÓÅËÔÉÊ / CHAMPIONS LEAGUE (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÁÅÊ - ÓÅËÔÉÊ / CHAMPIONS LEAGUE (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Το Sport24.gr ερεύνησε εις βάθος και παρουσιάζει τα δεδομένα του αγγλικού ενδιαφέροντος για τον Μάρκο Λιβάγια. Τι λέει ο ατζέντης του κατ' αποκλειστικότητα για το θέμα.

Προ δεκαημέρου, ο ατζέντης του Μάρκο Λιβάγια, Βιτσέντζο Καβαλιέρε, παραχώρησε συνέντευξη σε ιταλικό Μέσο. Μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για την περίπτωση του Μάρκο Λιβάγια και την πρόοδο που έχει δείξει τα τελευταία δύο χρόνια αγωνιζόμενος με τη φανέλα της ΑΕΚ.

Στην Ένωση, ο Κροάτης εκτόξευσε την καριέρα του και κατέκτησε ένα πρωτάθλημα, είδε την ομάδα του στο Champions League, έφτασε σε δύο τελικούς Κυπέλλου και έγινε διεθνής με την ομάδα που έφτασε στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας.

Είναι όλα τα παραπάνω, λοιπόν, αρκετά, ώστε ο διεθνής επιθετικός να κεντρίσει το ενδιαφέρον ομάδων της Αγγλίας; Σύμφωνα με τον ατζέντη του "ναι". Ο Καβαλιέρε τα είπε στους Ιταλούς, τα επανέλαβε και κατ' αποκλειστικότητα στο Sport24.gr.

Σύμφωνα με όσα αλιεύσαμε από τον ατζέντη, ο Λιβάγια παρακολουθείται από κλαμπ και της Premier League, αλλά και της Championship! Οι Βρετανοί, σύμφωνα με το ρεπορτάζ που προκύπτει, έχουν έρθει στην Ελλάδα για να "τσεκάρουν" τον "Λα Μπόμπα" από κοντά, ενώ υπήρξε επικοινωνία και με τον ίδιο τον Καβαλιέρε για να ρωτήσουν τι παίζει με την περίπτωση του 26χρονου και τις απαιτήσεις της ΑΕΚ σε μία ενδεχόμενη κρούση.

Η πρώτη ατάκα του ατζέντη σε σχετική ερώτηση που του κάναμε για τον Λιβάγια ήταν η εξής "...να ξεκαθαρίσω πως ο Μάρκο είναι ευτυχισμένος στην ΑΕΚ και επειδή η ΑΕΚ είναι μία μεγάλη ομάδα, του αξίζει μετά να πάει σε μία ακόμα μεγαλύτερη, εκτός και αν ανανεώσει διότι είναι εξαιρετικά χαρούμενος...".

Επειδή, όμως, ο Λιβάγια αποτελεί περιουσιακό στοιχείο της Ένωσης, σαφώς και κανείς στο Μαρούσι δεν θα επιτρέψει ο Κροάτης να φύγει... όσο όσο. Το Sport24.gr ρώτησε την πλευρά του ποδοσφαιριστή και συγκεκριμένα τον Καβαλιέρε αν είναι "ok" τα 10.000.000 ευρώ που φέρεται να θέλει η ΑΕΚ για τον Λιβάγια. Η απάντηση; "Καλά κάνουν και ζητάνε τόσα...".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ