ΑΕΚ

ΑΕΚ: Με Γκαρσία, Σάκχοφ και Ενομπακάρε στην Ελβετία

ΑΕΚ: Με Γκαρσία, Σάκχοφ και Ενομπακάρε στην Ελβετία
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ / INTIME

Ο Μάσιμο Καρέρα συμπεριέλαβε στην αποστολή της ΑΕΚ για το ματς της Πέμπτης (24/9) με τη Σεντ Γκάλεν τους νεοαποκτηθέντες Γκαρσία και Σάκχοφ ενώ πήρε μαζί του και τον Ενομπακάρε.

Η ΑΕΚ έκανε γνωστή την αποστολή που θα ταξιδέψει στην Ελβετία για το ματς της Πέμπτης (24/9) με τη Σεντ Γκάλεν στο Europa League με τον Μάσιμο Καρέρα να έχει για πρώτη φορά στη διάθεση του τους νεοαποκτηθέντες Γκαρσία και Σάκχοφ ενώ και ο Ενομπακάρε που ήταν εκτός αποστολής στο ματς με τον Παναιτωλικό υπολογίζεται για το παιχνίδι στη Γαλλία. Όπως και ο Κρίστισιτς που επέστρεψε στην "κιτρινόμαυρη" αποστολή.

Αντίθετα εκτός έμεινε ο Λόπες ο οποίος είναι τιμωρημένος από πέρυσι αλλά και ο Αλμπάνης σε σχέση με το παιχνίδι στο Αγρίνιο. Φυσικά παραμένουν εκτός οι τραυματίες Γαλανόπουλος, Λάτσι.

Η αποστολή της ΑΕΚ αποτελείται από τους: Τσιντώντα, Χατζηεμμανουήλ, Αθανασιάδη, Μπακάκη, Τσιγκρίνσκι, Ινσούα, Σβάρνα, Χνιντ, Παουλίνιο, Μίται, Βασιλαντωνόπουλος, Κρίστισιτς, Σιμόες, Μάνταλο, Σάκχοφ, Σαμπανάτζοβιτς, Γκαρσία, Λιβάγια, Ανσαριφάρντ, Ενομπακάρε, Ολιβέϊρα, Μαχαίρα.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ