ΑΕΚ

ΑΕΚ: Μεγάλη συμμετοχή στην εθελοντική αιμοδοσία

ΑΕΚ: Μεγάλη συμμετοχή στην εθελοντική αιμοδοσία

Η συμμετοχή στην εθελοντική αιμοδοσία του Δήμου Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας, υπό τη στήριξη και υποστήριξη της ΠΑΕ ΑΕΚ, είναι μεγάλη, ενώ μεταξύ των αιμοδοτών ήταν ο Στράτος Σβάρνας, ο Ηλίας Ατματσίδης, αλλά κι ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης, Ίλια Ίβιτς.

Μεγάλη είναι η συμμετοχή του κόσμου στην έκτακτη εθελοντική αιμοδοσία του Δήμου Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας, υπό τη στήριξη και υποστήριξη της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Πρώτος αίμα έδωσε ο δήμαρχος της πόλης, Γιάννης Βούρος και από πλευράς ΑΕΚ ο Ηλίας Ατματσίδης και ο Στράτος Σβάρνας, ενώ ακολούθησαν οι Ίλια Ίβιτς, Ανθή Παπακώστα, Ανδρέας Δημάτος και θα ακολουθήσουν κι άλλοι.

Μάλιστα, υπολογίζεται πως μπορεί να δώσουν αίμα για τους συνανθρώπους μας και περισσότερα από 200 άτομα συνολικά. Η ανάγκη για αίμα είναι μεγάλη και όσοι επιθυμούν μπορούν να προσφέρουν μέχρι τις 18.00 στο ΠΠΙΕΔ (Λεωφόρος Δεκελείας 152).

Από την πλευρά του, ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, Ίλια Ίβιτς, μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ τόνισε πως "η ΑΕΚ είναι πάντα εδώ, έχουμε υποχρέωση σε αυτή την πολύ δύσκολη συγκυρία για όλο τον κόσμο να βοηθάμε με όλους τους τρόπους μπορεί ο καθένας", ενώ στη συνέχεια έκανε μία βόλτα από γήπεδο, βλέποντας την εξέλιξη των έργων στην Αγιά Σοφιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΑΕΚ: Τα πλοκάμια του Ίβιτς για τους νέους Σιμάνσκι
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ