ΑΕΚ

ΑΕΚ: Μήνυση κατά Κούγια

ΑΕΚ: Μήνυση κατά Κούγια
EUROKINISSI

Η ΠΑΕ ΑΕΚ κατάθεσε μήνυση κατά του Αλέξη Κουγια για όσα εκείνος ανέφερε εναντίον εκείνης και του διοικητικού ηγέτη της Δημήτρη Μελισσανίδη, περί "εγκληματικής οργάνωσης".

Μήνυση κατά του μεγαλομετόχου της ΑΕΛ, Αλέξη Κούγια, κατέθεσε σήμερα το πρωί, μέσω τηςδικηγόρου της ΑΕΚ, κυρίας Ελλη Ρίζου,η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ,για τα όσα δήλωσε την περασμένη Παρασκευή εναντίον τηςΈνωσηςκαι του Δημήτρη Μελισσανίδη.

Για τις συγκεκριμένες δηλώσεις,όπως τονίζεται από το περιβάλλον της ομάδας,αυτή θα είναι απλώς και μόνο η αρχή των νομικών ενεργειών στις οποίες θαπροβεί η Ένωσηκαθώς θα ακολουθήσουν και αγωγές στα αστικά δικαστήρια και από την ΠΑΕ ΑΕΚ αλλά και από τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Από την πλευρά της ΑΕΚ, συνήθως αποφεύγεται ο σχολιασμός των λεγομένωντου Κούγια και έχει προτιμήσει την νομική οδό κατά καιρούς.

Το ίδιο θα κάνει και στη συγκεκριμένη περίπτωση καιόπως χαρακτηριστικά από την ΠΑΕ, " θα τον κυνηγήσουμεμέχρι τέλους με όποιο άλλο νόμιμο και ένδικο μέσο υπάρχει για αυτές τις πρωτοφανείς και συκοφαντικές δηλώσεις περί εγκληματικης οργάνωσης".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ