ΑΕΚ

ΑΕΚ: Νέα κόντρα με Χριστοδουλόπουλο για... 30.000 ευρώ!

ΑΕΚ: Νέα κόντρα με Χριστοδουλόπουλο για... 30.000 ευρώ!

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος κέρδισε και την 4η "μάχη" με την ΑΕΚ, η τελευταία όμως έκανε προσφυγή στο Διαιτητικό για την διαφορά στον υπολογισμό του (παρακρατημένου) φόρου από το προηγούμενο συμβόλαιό του ενώ έχει πάει και στα πολιτικά δικαστήρια!

Τι κι αν ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος από το καλοκαίρι του 2018 είναι παίκτης του Ολυμπιακού. Η δικαστική κόντρα του με την ΑΕΚ συνεχίζεται Μάρτη μήνα του '19 και μάλιστα για το προηγούμενο συμβόλαιο, που είχε μαζί της!

Όπως έγινε γνωστό σήμερα η "κιτρινόμαυρη" ΠΑΕ προσέφυγε στο Διαιτητικό Δικαστήριο κατά της απόφασης 159/2019 της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ, που υποχρεώνει την ΑΕΚ να καταβάλει την διαφορά φόρου από το συμβόλαιο συνεργασίας τους.

Αυτό μαζί με την ημερομηνία εκδίκασης της υπόθεσης, την Τρίτη 19 Μαρτίου, έγιναν γνωστά από την Ομοσπονδία χωρίς περισσότερες λεπτομέρειες. Δηλαδή για το ύψος του ποσού αλλά και πως προέκυψε αυτή η διαφορά στον υπολογισμό του φόρου, που αμφισβητεί η Ένωση.

Το 24ο Ευαγγέλιο έχει τις απαντήσεις στα επιμέρους ερωτήματα για το νέο μέτωπο στην κόντρα ΑΕΚ – Λάζαρος

  1. Το ποσό που επιδικάστηκε στον Χριστοδουλόπουλο, επειδή θεωρήθηκε πως δεν έπρεπε να του παρακρατηθεί είναι περίπου 30.000 ευρώ!

  2. Η συγκεκριμένη απόφαση της ΠΕΕΟΔ βγήκε στα τέλη Φεβρουαρίου και στην ουσία αποτελεί το 4ο δικαστήριο (για διαφορετικό λόγο) που κέρδισε η πλευρά του διεθνή επιθετικού στην διαμάχη της με την ΑΕΚ.

  3. Τι σημαίνει αυτή η διαφορά στον υπολογισμό του φόρου; Πάγια πολιτική της ΠΑΕ ΑΕΚ στα θέματα συμβολαίων, είναι να πληρώνει ένας μέρος της φορολογίας και το άλλο να επιβαρύνει τον ποδοσφαιριστή. Στην συγκεκριμένη περίπτωση η πλευρά του Λάζαρου επικαλέστηκε μια συμφωνία σε... χαρτί που έλεγε ο τι κανένας φόρος δεν θα επιβαρύνει τον Χριστοδουλόπουλο στο συμβόλαιό του με την ΑΕΚ. Και δικαιώθηκε έχοντας υπέρ του και τον ΠΣΑΠ

  4. Βέβαια το ίδιο... χαρτί προέβλεπε και έναν “οδηγό” για το πως ΑΕΚ και Λάζαρος θα μπορούσαν να επεκτείνουν την συνεργασίας τους για ακόμη ένα χρόνο, που σε αυτό το σκέλος του, το δικαστήριο δεν το δέχτηκε πως είχε ισχύ...

  5. Με εντολή Δημήτρη Μελισσανίδη η ΑΕΚ, παρά την ήττα της στα αθλητικά δικαστήρια, έχει πάει/θα κυνηγήσει γενικότερα την υπόθεση του Λάζαρου και στα πολιτικά δικαστήρια!!

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ