ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ: Νοκ άουτ ο Μάνταλος από τη Λάρισα

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ  / EUROKINISSI)
Μάνταλος EUROKINISSI SPORTS

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής με τον Μάνταλο, που λόγω τραυματισμού έμεινε εκτός αποστολής από το αυριανό (16/12) ματς στην Λάρισα.

Η κακοδαιμονία δεν φαίνεται πως πρόκειται φέτος να εγκαταλείψει την ΑΕΚ. Για πολλοστή φορά στην φετινή σεζόν, προέκυψε πρόβλημα της τελευταίας στιγμής, παραμονή παιχνιδιού. Ο Πέτρος Μάνταλος, στην τελευταία προπόνηση πριν το αυριανό (16/12) ματς με την ΑΕΛ, αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον προσαγωγό.

Δεν ολοκλήρωσε το πρόγραμμα και ο Μαρίνος Ουζουνίδης υποχρεώθηκε να αφήσει τον αρχηγό της ΑΕΚ έξω από την αποστολή που θα ταξιδέψει για την Λάρισα.

Στην Αθήνα θα μείνει και ο τραυματίας Άλεφ. Και φυσικά εκτός είναι ξανά ο Σιμόες, ο Μπακασέτας και ο Λαμπροπουλος. Γι αυτό και μετά από πολύ καιρό, ο Ουζουνίδης έχει μόλις 18 ποδοσφαιριστές στην αποστολή. Ακριβώς όσους θα χρειαστεί για ενδεκάδα και πάγκο. Το θετικό για τον τεχνικό της ΑΕΚ, είναι πως επιστρέφει ο Λιβάγια.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ για το ματς με την Λάρισα: Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Οικονόμου, Γκάλο, Τσόσιτς, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Σβάρνας, Αλμπάνης, Γιαννιώτας, Κλωναρίδης, Γαλανόπουλος, Μπογέ, Μοράν, Γιακουμάκης, Λιβάγια, Πόνσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ