ΑΕΚ

ΑΕΚ: Ο Σαμπανάτζοβιτς δεν είναι πια χαμένος στη μετάφραση

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΩΝ ΓΙΩΡΓΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ ΚΑΙ ΑΝΕΛ ΣΑΜΠΑΝΑΤΖΟΒΙΤΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΩΝ ΓΙΩΡΓΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ ΚΑΙ ΑΝΕΛ ΣΑΜΠΑΝΑΤΖΟΒΙΤΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η ΑΕΚ πλήρωσε πάνω από 450.000 ευρώ για να κάνει δικό της τον 20χρονο Ανέλ Σαμπανάτζοβιτς. Ο Βόσνιος δεν έχει δείξει ακόμα γιατί έγινε η επένδυση, αλλά τουλάχιστον πλέον όλοι στην Ένωση ξέρουν τη θέση που αγωνίζεται.

Τον Οκτώβριο του 2018 έγινε γνωστό ότι η ΑΕΚ απέκτησε τον Ανέλ Σαμπανάτζοβιτς, γιο του Ρέφικ Σαμπανάτζοβιτς που είχε αγωνιστεί στην Ένωση από το 1991 έως το 1996. Οι κιτρινόμαυροι πλήρωσαν πάνω από 450.000 ευρώ για έναν 20χρονο ποδοσφαιριστή ο οποίος μέχρι στιγμής, τουλάχιστον, δεν έχει προλάβει να δείξει κάποια από τα στοιχεία που τον έκαναν να θεωρείται μεγάλο ταλέντο στην πατρίδα του.

Το ατυχές γεγονός για τον Ανέλ στην ΑΕΚ ήταν ότι έπεσε πάνω στην μικρή, αλλά αρκετά περίεργη περίοδο που η ομάδα λειτουργούσε υπό την καθοδήγηση του Μιγκέλ Καρντόσο. Ο Σαμπανάτζοβιτς, λοιπόν, αποκτήθηκε από την Ένωση ως ταλέντο που αναδείχθηκε στη θέση του αμυντικού χαφ, παίζοντας στην Ζελέζνιτσαρ και έγινε διεθνής μάλιστα. Με τον Πορτογάλο, λοιπόν, όσο είδαμε τον Σαμπανάτζοβιτς δεν έπαιξε ποτέ στη θέση του! Αγωνίστηκε ως δεκάρι και ως στόπερ. Ποτέ ως αμυντικό χαφ.

Το πώς θα διαχειριστεί η ΑΕΚ την περίπτωσή του: Αν θα τον κρατήσει ή αν θα τον δώσει κάπου δανεικό παραμένει άγνωστο μέχρι στιγμής. Ωστόσο, το ευτυχές για τον νεαρό ποδοσφαιριστή είναι πως πλέον στην ομάδα του γνωρίζουν 100% πού παίζει και γιατί. Αυτό φάνηκε από τη συζήτηση των δημοσιογράφων που καλύπτουν το κιτρινόμαυρο ρεπορτάζ με τον Ίλια Ίβιτς.

Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ όταν ρωτήθηκε για τη μεσαία γραμμή της ομάδας, αναφέρθηκε τόσο στον Κώστα Γαλανόπουλο όσο και στον Ανέλ Σαμπανάτζοβιτς. Για τον "Γαλανό" τόνισε ότι είναι παίκτης που καλύπτει δύο θέσεις στο γήπεδο, τόσο αυτή του 6αριου όσο και του 8αριου. Για τον Βόσνιο δεν μπορούσε να είναι πιο ξεκάθαρος: " Παίζει 6αρι".

Όπως αναφέραμε παραπάνω είναι άγνωστο αν ο παίκτης θα πάρει ευκαιρίες ή αν θα φύγει τον Ιανουάριο κάπου δανεικός για να πάρει περισσότερα ματς. Το βασικό είναι ότι στην ΑΕΚ ξέρουν τι θέλουν απ' αυτόν, ενώ ενδιαφέρουσα ήταν η ατάκα του Ίβιτς μέσω της οποίας ο Σέρβος πέρασε ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές αξιολογούνται καθημερινά στις προπονήσεις και τους αγώνες.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ