ΑΕΚ

ΑΕΚ: Ο Τσίκο Ζεράλντες δεν είναι οπαδός της επίπεδης Γης

SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Αίσθηση προκάλεσαν τα δύο post του Τσίκο Ζεράλντες περί επίπεδης Γης, ωστόσο η αλήθεια είναι εντελώς διαφορετική πίσω από τις δημοσιεύσεις του Πορτογάλου στο Instagram.

Έχουμε συναντήσει πολλούς αθλητές, στο εξωτερικό, που δηλώνουν οπαδοί της θεωρίας της επίπεδης Γης. Τρανό παράδειγμα ο Κάρι Ίρβινγκ που το 2017 είχε δηλώσει υπέρ της συγκεκριμένης θεωρίας, αλλά αργότερα σε συνέντευξή του το μάζεψε.

Την Τετάρτη (16/10) η... επίπεδη Γη "χτύπησε" και τον αθλητικό κόσμο της Ελλάδας. Δύο post του Τσίκο Ζεράλντες της ΑΕΚ ήταν αρκετά για να "βαφτίσουν" τον Πορτογάλο υπέρμαχο της θεωρίας. Ωστόσο, η αλήθεια είναι εντελώς διαφορετική.

ΑΕΚ: Ο Τσίκο Ζεράλντες δεν είναι οπαδός της επίπεδης Γης

To δεύτερο post του Τσίκο Ζεράλντες

Οι δύο επίμαχες δημοσιεύσεις δεν ήταν παρά τρολάρισμα του ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στην Ένωση ως δανεικός από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Ο ίδιος, μάλιστα, έλεγε στο περιβάλλον ότι δεν είναι φαν της θεωρίας και πως τα post του δεν ήταν τίποτα άλλο εκτός από τρολάρισμα.

Στην Ένωση, πάντως, αποτελεί γεγονός ότι έχουν να λένε για το επίπεδο και την καλλιέργεια του συγκεκριμένου παίκτη, αφού ουκ ολίγες φορές έχει δημοσιεύσει στα social media περιεχόμενο με πολιτική άποψη και αποσπάσματα από τα βιβλία γνωστών συγγραφέων που συνηθίζει διαβάζει.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ