ΑΕΚ

ΑΕΚ: Οι Πορτογάλοι "ντύνουν" στα κιτρινόμαυρα τον Ζεράλδες

ΑΕΚ: Οι Πορτογάλοι "ντύνουν" στα κιτρινόμαυρα τον Ζεράλδες

Πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Τσίκο Ζεράλδες να έρχεται στην ΑΕΚ δανεικός από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας στην οποία ανήκει εδώ και μία 15ετια.

Ο Παουλίνιο ήταν η πρώτη μεταγραφή της ΑΕΚ επί εποχής Μιγκέλ Καρντόσο και η δεύτερη αναμένεται να γίνει ο Τσίκο Ζεράλδες. Οι συμπατριώτες δημοσιογράφοι του ποδοσφαιριστή σημειώνουν στα ρεπορτάζ τους ότι η μεταγραφή έχει μπει στην τελική ευθεία.

Χρονικά, το Desporto ao Minuto, ήταν το τελευταίο Μέσο από την Πορτογαλία που άγγιξε το θέμα ΑΕΚ - Ζεράλδες. Στο συγκεκριμένο δημοσίευμα, λοιπόν, διαβάζουμε ότι ο 25χρονος χαφ βρίσκεται πολύ κοντά στην Ένωση και εφόσον κλείσουν κάποιες λεπτομέρειες, τότε θα μετακομίσει στην πατρίδα μας ως δανεικός από τα "λιοντάρια".

Συγκεκριμένα, το χαρακτηριστικό απόσπασμα του ρεπορτάζ αναφέρει: " Ο Φρανσίσκο Ζεράλδες πλησιάζει στην ΑΕΚ. Αναμένεται να μετακομίσει δανεικός στην Ελλάδα και η ΑΕΚ θα έχει τη δυνατότητα αγοράς. Ο 25χρονος μέσος είναι πολύ κοντά στην ΑΕΚ, ομάδα που προπονεί ο Μιγκέλ Καρντόσο ".

Η αναφορά στον Καρντόσο δεν είναι τυχαία, διότι εκτός από Πορτογάλος, πρόκειται για τον προπονητή ο οποίος βοήθησε τον Τσίκο να κάνει την καλύτερη σεζόν της καριέρας του όταν συνυπήρξαν στην Ρίο Άβε.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ