ΑΕΚ

ΑΕΚ: Πάει Αλάνιασπορ ο Μπακασέτας

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÁÐÏËËÙÍ ÓÌÕÑÍÇÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÁÐÏËËÙÍ ÓÌÕÑÍÇÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Στην τελική ευθεία μπήκε η πώληση του Τάσου Μπακασέτα στην Αλάνιασπορ των Τζαβέλλα, Βιγιαφάνιες και Τζάλμπα Κάμπος, αφού η ΑΕΚ φέρεται ν' αποδέχθηκε την προσφορά της και ν' απομένουν σχεδόν οι υπογραφές.

Στην Τουρκία θα συνεχίσει πιθανότατα την καριέρα του ο 25χρονος Έλληνας διεθνής μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ, Τάσος Μπακασέτας. Και μάλιστα στην πλέον... φιλελληνική ομάδα της SuperLig, την Αλάνιασπορ των Γιώργου Τζαβέλλα, Λούκας Βιγιαφάνιες, Τζάλμα Κάμπος και μέχρι τον περασμένο Δεκέμβριο του Γιάννη Μανιάτη.

Το πρωινό δημοσίευμα της "Ώρας των σπορ" πως επίκειται πρόταση από το εξωτερικό για τον Τάσο Μπακασέτα επιβεβαιώθηκε λίγες ώρες αργότερα, από Τουρκία μεριά, όταν και διευκρινίστηκε πως η ομάδα από την Αλάνια έχει καταθέσει επίσημη πρόταση κοντά στο 1.000.000 ευρώ στην ΑΕΚ και ότι προσφέρει αποδοχές μίνιμουμ 100.000 ευρώ υψηλότερες, από τις τωρινές του στους κιτρινόμαυρους!

Προπονητής της Αλάνιασπορ ανέλαβε πρόσφατα ο Έρολ Μπουλούτ, πρώην παίκτης των Πανιωνίου, Ολυμπιακού, ενώ όπως κυκλοφόρησε στη γειτονική χώρα ο Τάσος Μπακασέτας βρίσκεται ήδη εκεί για να περάσει ιατρικές εξετάσεις. Τέσσερις (εάν ολοκληρωθεί το deal) θα έχουν φορέσει τη φανέλα του Πανιωνίου (Μπουλούτ, Τζαβέλλας, Μανιάτης και... Μπακασέτας).

Θυμίζουμε πως ο Μπακασέτας είχε τεθεί με εντολή Μελισσανίδη εκτός ομάδας, ψάχνοντας να φέρει πρόταση, το περασμένο φθινόπωρο, αλλά χωρίς αποτέλεσμα, κάτι που τον περασμένο Ιανουάριο (10/1) τον έφερε στο να ανανεώσει τη συνεργασία του με το Δικέφαλο μέχρι το 2022.

Ο Μπακασέτας πέτυχε τέσσερα γκολ με την κιτρινόμαυρη φανέλα σε 22 ματς στη Super League, ένα σε τρία ματς στο Κύπελλο Ελλάδα και ένα σε πέντε ματς στο Champions League. Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Αστέρα Τρίπολης και στη συνέχεια αγωνίστηκε ως δανεικός σε Θρασύβουλο, Αστέρα, Άρη.

Το 2015 μετακόμισε στον Πανιώνιο, ενώ το επόμενο καλοκαίρι 2016 πωλήθηκε στο Δικέφαλο αντί 300.000 ευρώ.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ