ΑΕΚ

ΑΕΚ: Παγωμένο του Μπα

ΑΕΚ: Παγωμένο του Μπα

Οι συζητήσεις ανάμεσα στην ΑΕΚ και τη Ράγιο Βαγιεκάνο για τον Αμπντουλαγιέ Μπα έχουν παγώσει και μοιάζει άγνωστο το αν και πότε θα επανέλθει η Ένωση για τον Σενεγαλέζο αμυντικό.

Ο Αμπντουλαγιέ Μπα έμεινε εκτός αποστολής της Ράγιο Βαγιεκάνο για την πρεμιέρα στη δεύτερη κατηγορία του ισπανικού πρωταθλήματος, το βράδυ του Σαββάτου (17/8, 22:00) με αντίπαλο τη Μιραντές.

Μπορεί ο 28χρονος Σενεγαλέζος αμυντικός πριν από λίγες ημέρες να υποστήριζε στο Sport24.gr ότι βρίσκεται κοντά στην ΑΕΚ, η οποία δεδομένα ενδιαφέρεται τον τελευταίο μήνα για την απόκτησή του αλλά οι συζητήσεις ανάμεσα στην Ένωση και την ομάδα του Βαγιέκας προς το παρόν έχουν παγώσει.

Μοιάζει άγνωστο το αν και πότε ο Δικέφαλος θα επανέλθει για τον Αφρικανό κεντρικό αμυντικό. ΑΕΚ και Ράγιο δεν έχουν βρει κοινό τόπο στο οικονομικό σκέλος, ενώ αντίθετα φαίνεται να υπάρχει συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή.

Προτεραιότητα για τους κιτρινόμαυρους είναι αυτή τη στιγμή τα ματς με την Τράμπζονσπορ για τα playoffs του Europa League, χωρίς να σημαίνει ότι παράλληλα δεν γίνονται επαφές για στόχους.

Photo credits: AP Images

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ