ΑΕΚ

ΑΕΚ: Πήρε τον Λάτσι

ΑΕΚ: Πήρε τον Λάτσι

Σε μια επένδυση για το μέλλον προχώρησε η Ενωση με την απόκτηση του 17χρονου κεντρικού αμυντικού της Μούρα, Ζίγκα Λάτσι. Διαβάστε τις λεπτομέρειες (VIDEO).

Παίκτης στα 17 που θα πάρει ευκαιρίες για να παίξει από φέτος στην ΑΕΚ!

Αυτός είναι Σλοβένος ο αριστεροπόδαρος στόπερ Ζίγκα Λάτσι, ο οποίος έρχεται στην Ελλάδα το πρωί της Πέμπτης (23/1) για να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την Ένωση. Αυτή είναι και η συμφωνία που έγινε με τον ατζέντη του προκειμένου να προτιμήσει την ΑΕΚ, από άλλες ομάδες που τον ήθελαν ως επένδυση ή να τον δώσουν δανεικό.

Τη φετινή σεζόν ο Λάτσι έχει κάνει πέντε συμμετοχές με τη Μούρα, τέσσερις στο πρωτάθλημα και μία στα προκριματικά του Europa League. Είναι παίκτης για τον οποίο ενδιαφέρθηκαν ομάδες από το ιταλικό και το ισπανικό πρωτάθλημα, ωστόσο η ΑΕΚ κινήθηκε γρήγορα και έξυπνα, παίρνοντας την υπογραφή του.

Στην ΑΕΚ πιστεύουν πολύ στο ταλέντο του Λάτσι, άποψη έχει σχηματίσει και ο Καρέρα, ο οποίος συμφωνεί ότι ο μικρός είναι έτοιμος να μπει και να παίξει. Μια περίπτωση Σωκράτη Παπασταθόπουλου από τη Σλοβενία, όσον αφορά στη σοβαρότητα και στο προφίλ του ποδοσφαιριστή.

Είναι ήδη διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της Σλοβενίας, έχει μπόι 1.89 και φημίζεται για την εξαιρετική κατάρτισή του και την ηρεμία και σιγουριά που χαρακτηρίζουν το παιχνίδι του, μεγάλο προσόν για την ηλικία του.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ