ΑΕΚ

ΑΕΚ: Πλάνο αλά Ντέλετιτς για τον Βέρντε

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ντανιέλε Βέρντε δεν έχει δείξει -μέχρι στιγμής- αυτά για τα οποία η ΑΕΚ δαπάνησε αρκετά χρήματα για τον αποκτήσει. Ο Νίκος Κωστένογλου ενεργοποιεί τον Ιταλό με τακτική αλά Μίλος Ντέλετιτς.

Η μεταγραφή του Ντανιέλε Βέρντε στην ΑΕΚ το καλοκαίρι είχε εξελιχθεί σε σίριαλ που κράτησε πολλές εβδομάδες. Η Ένωση ενώ είχε φτάσει αρκετές φορές σε αδιέξοδο με τους εκπρόσωπους του παίκτη (η Ρόμα ήταν ΟΚ ευθύς εξ αρχής), δεν παράτησε την υπόθεσή και πέτυχε να τον φέρει δαπανώντας 1 εκατ. ευρώ, ενώ σ' εκείνον προσέφερε συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές 500.000 ευρώ.

Ο ποδοσφαιριστής ντύθηκε στα κιτρινόμαυρα και οι προσδοκίες ήταν μεγάλες. Στο πρόσωπο του Βέρντε τόσο η διοίκηση, όσο και ο κόσμος έβλεπαν τον εξτρέμ που έλειπε από την ομάδα κοντά μία τριετία, από τότε δηλαδή που αποχώρησε ο Έλντερ Μπαρμπόσα.

Μέχρι στιγμής, τουλάχιστον, ο Ιταλός δεν έχει εκπληρώσει τη φήμη που τον ακολουθούσε όσο ζυμωνόταν η μεταγραφή. Δεν έγινε η σωστή διαχείριση στην εποχή χάους του Καρντόσο, ο Ντάνι δεν εγκλιματίσθηκε γρήγορα και ήρθε η αλλαγή προπονητή με τον Νίκο Κωστένογλου να υπηρετεί το 3-5-2, γεγονός που έβγαζε τον 23χρονο εκτός εξίσωσης. Στο 3-5-2 οι θέσεις στην επίθεση είναι καπαρωμένες, οπότε ο Βέρντε δεν χωρούσε.

Πάμε, τώρα, στην ουσία των πραγμάτων. Ο "Κωστέ" όπως όλα δείχνουν θα πορευτεί με το 4-2-3-1 από εδώ και πέρα, πράγμα που σημαίνει ότι ξεκλειδώνουν θέσεις στο γήπεδο στις οποίες μπορεί να πάρει ευκαιρίες ο Ιταλός. Ο Κωστένογλου, πάντως, επειδή έχει εντοπίσει ότι το θέμα του Βέρντε είναι και ψυχολογικής φύσεως (μην ξεχνάμε το ξέσπασμά του όταν έχασε το γκολ με την Ξάνθη και έκλαψε), το προσεγγίζει όπως και με τον Μίλος Ντέλετιτς.

Ο προπονητής των κιτρινόμαυρων έχει μιλήσει με τον Ντάνι, του έχει δώσει να καταλάβει ότι τον υπολογίζει. Ο Κωστένογλου "φτιάχνει" τις τελευταίες ημέρες την ακριβή μεταγραφή της ΑΕΚ στο κομμάτι της ψυχολογίας και προετοιμάζει το έδαφος για να τον ρίξει στη μάχη, ίσως και στο επικείμενο ματς της Ριζούπολης με τον Βόλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
Βέρντε, Ναπολιτάνος μπαλαδόρος
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ