ΑΕΚ

ΑΕΚ: Πολύ κοντά σε Ολιβέιρα

Nelson Oliveira runs, while Hugo Almeida, left,  plays with a ball during a training session of Portugal at the Euro 2012 soccer championship in Opalenica, Poland, Monday, June 11, 2012. (AP Photo/Armando Franca)
Nelson Oliveira runs, while Hugo Almeida, left, plays with a ball during a training session of Portugal at the Euro 2012 soccer championship in Opalenica, Poland, Monday, June 11, 2012. (AP Photo/Armando Franca) AP PHOTO/ARMANDO FRANCA

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Νέλσον Ολιβέιρα βρίσκεται η ΑΕΚ, καθώς ο Πορτογάλος επιθετικός απάντησε θετικά στην πρόταση των "κιτρινόμαυρων", σύμφωνα με δημοσίευμα της "Ώρα των Σπορ".

Μία "ανάσα" από την ολοκλήρωση μίας σπουδαίας μεταγραφής βρίσκεται η ΑΕΚ. Σύμφωνα με δημοσίευμα της " Ώρα των Σπορ", ο Νέλσον Ολιβέιρα απάντησε θετικά στην πρόταση των "κιτρινόμαυρων" για συμβόλαιο τριών ετών, το οποίο θα του αποφέρει μεικτά πάνω από 2.000.000 ευρώ ετησίως!

Οι διοικούντες την Ένωση τρέχουν τις διαδικασίες, ύστερα από τη συγκεκριμένη εξέλιξη, προκειμένου να τελειώσει άμεσα και το τυπικό σκέλος της μεταγραφής και ο 27χρονος φορ να ενσωματωθεί άμεσα στην προετοιμασία της ΑΕΚ και να τεθεί στα πλάνα του Μιγκέλ Καρντόσο.

Θυμίζουμε πως το Sport24.gr είχε αποκαλύψει από τις 2 Ιουλίου το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Ολιβέιρα, ο οποίος αποτελούσε νούμερα ένα προτεραιότητα για την γραμμή κρούσης.

Ο Ολιβέιρα έχει αγωνιστεί σε Ρεν, Πάσος Φερέιρα, Λα Κορούνια, Ρίο Αβε, Νότιγχαμ, Μπενφίκα, Σουόνσι, Ρέντινγκ και Νόριτς. Σε 259 επίσημα ματς, μετράει 58 γκολ και 14 ασίστ, ενώ είναι 17 φορές διεθνής με την εθνική Πορτογαλίας, έχοντας σκοράρει 2 φορές. Την τελευταία σεζόν φορούσε τη φανέλα της Ρέντινγκ.

Photo Credits: AP Photo/Armando Franca

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΑΕΚ: Το "follow" της Ένωσης στον Ολιβέιρα
Μάνταλος: "Θα ήθελα τρία πρωταθλήματα και τρία Κύπελλα σε πέντε χρόνια"
24ο Ευαγγέλιο: Και ο ΠΑΟΚ για Βέρντε
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ