ΑΕΚ

ΑΕΚ: Πουλάει τον Γιακουμάκη στη Φένλο αντί 200.000 ευρώ

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:  ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Στην πρώτη κατηγορία του ολλανδικού ποδοσφαίρου θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γιώργος Γιακουμάκης, καθώς η ΑΕΚ αποδέχθηκε την πρόταση της Φένλο που φτάνει τις 200.000 ευρώ.

Ο δανεισμός του στη Γκόρνικ πήγε καλά, οι Πολωνοί ήθελαν να τον κρατήσουν στο ρόστερ τους, όμως το ποσό που πρόσφεραν στην ΑΕΚ ήταν πολύ μικρό και έτσι οι κιτρινόμαυροι αποφάσισαν να πάρουν την πρόταση της Φένλο η οποία ήταν τέσσερις φορές μεγαλύτερη. Ο Γιώργος Γιακουμάκης θα αποτελέσει σύντομα παρελθόν και στα 25 του χρόνια θα συνεχίσει την καριέρα του στο ολλανδικό πρωτάθλημα.

Η Γκόρνικ πρόσφερε 50.000 ευρώ, οι παράγοντες της ΑΕΚ δεν ασχολήθηκαν και από τη στιγμή που η πρόταση της Φένλο έφτασε τις 200.000 όλα είχαν κριθεί. Τη σεζόν 2019/20 ο Γιακουμάκης την τελείωσε στην Πολωνία, σκόραρε μάλιστα το μοναδικό γκολ στη νίκη της ομάδας του επί της Λοτζ, ενώ ήταν συμπαίκτης με τον Σταύρο Βασιλαντωνόπουλο. Η Φένλο, η οποία αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία του ολλανδικού ποδοσφαίρου θα είναι ο έβδομος σταθμός της καριέρας του μετά από τον Ατσαλένιο, τον Πλατανιά, την Επισκοπή, την ΑΕΚ, τον ΟΦΗ και τη Γκόρνικ.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ