ΑΕΚ

AEK: Πρώτα ο Ζεράλδες

AEK: Πρώτα ο Ζεράλδες

Η ΑΕΚ θέλει να τελειώσει εντός των επόμενων 48 ωρών την υπόθεση Τσίκο Ζεράλδες, με τις πιθανότητες για την ολοκλήρωση της μεταγραφής, να είναι υπέρ της.

Το όνομα του Κροάτη μέσου Φίλιπ Κροβίνοβιτς, κλέβει την παράσταση στη σημερινή θεματολογία της ποδοσφαιρικής ΑΕΚ, ωστόσο αυτή είναι μια μεταγραφική υπόθεση που δεν αποτελεί προτεραιότητα για την Ένωση, έναντι άλλων που είναι ήδη δρομολογημένες.

Η περίπτωση του Τσίκο Ζεράλδες έχει προβάδισμα και είναι πιο μπροστά από αυτή του Κροβίνοβιτς, οι δυσκολίες για την απόκτηση του οποίου είναι και μεγαλύτερες, λόγω του σημαντικού ενδιαφέροντος που υπάρχουν για τον Κροάτη και από άλλες ομάδες, όπως οι Ναντ, Χάιντουκ Σπλιτ και Γκιμαράες.

Για τον Ζεράλδες, η προεργασία είναι ούτως ή άλλως πολύ πιο προχωρημένη. Παραμένει ο νο. 1 στόχος της ΑΕΚ για την ενίσχυση της κιτρινόμαυρης μεσαίας γραμμής και η υπόθεσή του δεν πρόκειται να εξελιχθεί σε σίριαλ. Ο 24χρονος μέσος απολαμβάνει τις διακοπές του στην Ινδονησία και κατά την επιστροφή του, η οποία αναμένεται να συντελεστεί εντός των επόμενων 48 ωρών, θα τα βάλει κάτω με τους ανθρώπους που τον εκπροσωπούν, για να μάθει τι πρόκειται να συμβεί με την καριέρα του.

Εδώ κρύβεται και το κομβικό σημείο της υπόθεσης, αφού από τα όσα προκύπτουν από το περιβάλλον του παίκτη, είναι ξεκάθαρο ότι έχει επιλέξει να παίξει στην ΑΕΚ, έστω και ως δανεικός. Η εξαιρετική σχέση που διατηρεί με τον Μιγκέλ Καρντόσο, ο οποίος συνεχίζει το στενό μαρκάρισμα έχοντας καταφέρει να πείσει τον παίκτη για την προοπτική της Ενωσης, είναι το ένα κομβικό κομμάτι της ιστορίας.

Όλα δείχνουν ότι μέσω αυτής της γνωριμίας, η ΑΕΚ έχει φέρει τον παίκτη στο σημείο που θέλει. Το ζητούμενο είναι όμως να πετύχει το ίδιο και με τη Σπόρτιγκ Λισαβόνας, στην οποία ο Ζεράλδες ανήκει.

Η επιθυμία των ανθρώπων της περυσινής πρωταθλήτριας, είναι να αποκτήσουν τον ποδοσφαιριστή με δανεισμό και οψιόν αγοράς, κατά την προσφιλή τακτική της ομάδας τα τελευταία χρόνια και οι πληροφορίες λένε ότι η απόσταση που τη χωρίζει από το να τα καταφέρει, δεν είναι ιδιαίτερα μακρινή.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ