ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ: Σοβαρός ο τραυματισμός του Οικονόμου

CHAMPIONS LEAGUE / ΑΕΚ - ΜΠΕΝΦΙΚΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ΑΕΚ - ΜΠΕΝΦΙΚΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Από τη νέα χρόνια θα επιστρέψει και ο Οικονόμου στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ΑΕΚ, καθώς ο τραυματισμός στον αγκώνα είναι σοβαρός

Κάθε άλλο παρά επιπόλαιος, ήταν ο τραυματισμός του Μάριου Οικονόμου στον αγκώνα, στο παιχνίδι με την Λάρισα. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων στο χέρι του διεθνή στόπερ, έδειξαν πως ο παίκτης έχει υποστεί ρήξη συνδέσμου. Αυτό σημαίνει πως ο Οικονόμου θα μείνει εκτός προπονήσεων, μέχρι και την αρχή του νέου έτους.

Μάλιστα ο διεθνής αμυντικός είναι εξαιρετικά αμφίβολος και για το ματς με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα στις 14 Γενάρη. Ωστόσο ακόμα υπάρχει πολύς χρόνος μέχρι τότε και ο Οικονόμου θα ξεκινήσει άμεσα συντηρητική αγωγή.

Επίσης θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε σήμερα (18/12) ο Μιχάλης Μπακάκης. Δεδομένα όμως, δεν προλαβαίνει να είναι έτοιμος για το ματς της Κυριακής (23/12) με τον Λεβαδειακό. Αντιθέτως και ο Πέτρος Μάνταλος και ο Άλεφ, έχουν κάποιες ελπίδες να προλάβουν να τεθούν στην διάθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη. Αμφότεροι σήμερα έκαναν μόνο ατομικό. Ωστόσο η κατάσταση τους πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο.

Εκτός προπόνησης έμεινε και ο Κώστας Γαλανόπουλος, καθώς ταλαιπωρείται από οσφυαλγία. Και αναλόγως με την πορεία τις επόμενες μέρες, θα φανεί αν μπορεί να παίξει την Κυριακή, στο ματς με τον Λεβαδειακό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ