ΑΕΚ

ΑΕΚ: Στα Σπάτα για να δοκιμαστεί o νεαρός Κροάτης αμυντικός Ρόκο Τσόζα

ΑΕΚ: Στα Σπάτα για να δοκιμαστεί o νεαρός Κροάτης αμυντικός Ρόκο Τσόζα

Ένα νέο πρόσωπο εμφανίστηκε στην προπόνηση της ΑΕΚ την Δευτέρα (14/10). Πρόκειται για Κροάτη αμυντικό, νεαρής ηλικίας που θα δοκιμαστεί τις επόμενες ημέρες. Ο λόγος για τον Ρόκο Τσόζα.

Ο Νίκος Κωστένογλου είχε έναν νέο ποδοσφαιριστή να δει στην δευτεριάτικη προπόνηση της ΑΕΚ. Όπως αποκάλυψε ο Βαγγέλης Αρναούτογλου στον Sport24 Radio 103,3, στα Σπάτα βρέθηκε τη Δευτέρα (14/10) ένας Κροάτης ονόματι Ρόκο Τσόζα, ηλικίας 18 ετών, προκειμένου να δοκιμαστεί και να προσπαθήσει να πείσει ότι αξίζει του δοθεί μία ευκαιρία από τους κιτρινόμαυρους.

Η θέση η οποία καλύπτει ο υπό δοκιμή παίκτης είναι αυτή του αμυντικού. Είναι γεννημένος στις 3 Νοεμβρίου 2001 και προέρχεται από τις ακαδημίες της Αταλάντα, ενώ σε παιδική ηλικία αγωνιζόταν με τα χρώματα της Ριέκα.

Από εκεί και πέρα, ο "Κωστέ" καλωσόρισε τους ποδοσφαιριστές του, έπειτα από το ρεπό της Κυριακής και τους είχε όλους τη διάθεσή του πλην των διεθνών και του τραυματία Μπάρκα που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ΑΕΚ φιλοξένησε στα Σπάτα την εθνική ομάδα της Βοσνίας. Μάλιστα, ο Ίλια Ίβιτς την Κυριακή επισκέφθηκε το προπονητικό κέντρο της ομάδας και συνομίλησε με τον προπονητή των Βόσνιων, Ρόμπερτ Προσενέτσκι.

Photo by HNS

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ