ΑΕΚ

ΑΕΚ: Στη Φέγενορντ οι παίκτες της Κ17 Σαράντης και Μιτάι

ΑΕΚ: Στη Φέγενορντ οι παίκτες της Κ17 Σαράντης και Μιτάι

Οι επιτελείς της Φέγενορντ Κ17 κάλεσαν τους Αλέξανδρο Σαράντη και Μάριο Μιτάι στο Ρότερνταμ, καθώς θεωρούν ότι μπορούν να εξελιχθούν ακόμη περισσότερο υπό τη "σκέπη" του ολλανδικού συλλόγου.

Ταξίδι για το Ρότερνταμ ετοιμάζονται να κάνουν οι δύο παίκτες της ΑΕΚ Κ17, Αλέξανδρος Σαράντης και Μάριο Μιτάι. Οι νεαροί ποδοσφαιριστές της Ένωσης θα ενταχθούν στην αντίστοιχη ομάδα της Φέγενορντ, με τους επιτελείς του ολλανδικού συλλόγου να πιστεύουν στην περαιτέρω εξέλιξη τους.

Ο Αλέξανδρος Σαράντης, ο οποίος έχει κληθεί στην Εθνική Κ17, και ο Μάριο Μιτάι, που είναι αρχηγός της αντίστοιχης ομάδας της Αλβανίας, θα ενισχύσουν την προσπάθεια της Ένωσης τον Φεβρουάριο, όμως στις 3 Μαρτίου θα χρειαστεί να μεταβούν στην Ολλανδία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Διεύθυνσης Ακαδημίας ΠΑΕ ΑΕΚ:

"Μια πολύ μεγάλη διάκριση που τιμά ιδιαίτερα την ΑΕΚ και που αποτελεί αναγνώριση της δουλειάς που γίνεται στην Ακαδημία της ήρθε για τους ποδοσφαιριστές της Κ17 Αλέξανδρο Σαράντη (αριστερά) και Μάριο Μιτάι (δεξιά). Η Φέγενορντ κάλεσε τους δύο νεαρούς να ενταχθούν στην αντίστοιχη ομάδα του ολλανδικού συλλόγου και για το λόγο αυτό θα ταξιδεύσουν στο Ρότερνταμ.

Οι επιτελείς της ολλανδικής ομάδας, ο Γενικός Διευθυντής της Ακαδημίας Γιον Φαν Ντεν Κράαν και ο προπονητής της Κ17 Μέλβιν Μπουλ, έχουν πολύ καλή άποψη για τις δυνατότητες των δύο ποδοσφαιριστών και θεωρούν ότι μπορούν να εξελιχθούν ακόμα περισσότερο στο φημισμένο για την αναπτυξιακή του υποδομή περιβάλλον του ολλανδικού ποδοσφαίρου. Γνωρίζουν ότι οι δυο τους έχουν μια πολύ καλή αγωνιστική πορεία με την ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια και ότι ο μεν Σαράντης έχει κληθεί στην Εθνική Ελλάδας U17, ο δε Μιτάι είναι αρχηγός της αντίστοιχης ομάδας της Αλβανίας.

Οι δύο ποδοσφαιριστές θα συνεχίσουν να ενισχύουν την ΑΕΚ όλο τον Φεβρουάριο στους αγώνες του πρωταθλήματος Super League Κ17, όμως στις 3 Μαρτίου θα μεταβούν στην Ολλανδία για να αρχίσουν προπονήσεις στην Κ17 της Ακαδημίας του μεγάλου ολλανδικού συλλόγου".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ