ΑΕΚ

ΑΕΚ: Στην Βαρκελώνη ο Λυμπερόπουλος, φιλοξενούμενος του Σεγκούρα

ΑΕΚ: Στην Βαρκελώνη ο Λυμπερόπουλος, φιλοξενούμενος του Σεγκούρα

Ο Λυμπερόπουλος ταξίδεψε στην Βαρκελώνη και έμεινε για πέντε μέρες, ως φιλοξενούμενους του τζένεραλ μάνατζερ της Μπαρτσελόνα και φίλου του από τα παλιά, Πεπ Σεγκούρα.

"Κανάλι" επικοινωνίας με την Μπαρτσελόνα, άνοιξε ο Νίκος Λυμπερόπουλος. Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ ταξίδεψε στις αρχές της εβδομάδας στην Βαρκελώνη και επέστρεψε την Παρασκευή. Ο "Λύμπε" βρέθηκε στην Βαρκελώνη ως προσκεκλημένος και φιλοξενούμενος του Πεπ Σεγκούρα.

Με τον νυν τζένεραλ μάνατζερ της Μπαρτσελόνα, ο Λυμπερόπουλος έχει συνεργαστεί στην ΑΕΚ, την σεζόν 2006-07. Τότε ο «Λύμπε» ήταν παίκτης της Ένωσης και ο Σεγκούρα βοηθός του Λορένσο Σέρα Φερέρ.

Τώρα οι δυο τους συναντήθηκαν και άνοιξαν συνεργασία από εντελώς διαφορετικά πόστα. Μάλιστα ο Λυμπερόπουλος επιστρέφοντας από την Βαρκελώνη, «ανέβασε» στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagramμια φωτογραφία μαζί με τον Σεγκούρα στο Καμπ Νου και έγραψε «φοβερός άνθρωπος, εξαίρετος επαγγελματίας. Ευχαριστώ για την φιλοξενία».

Μένει να φανεί στο εγγύς μέλλον, πως μπορεί να αξιοποιήσει η ΑΕΚ, αυτόν τον δίαυλο που άνοιξε μ’ ένα από τα μεγαλύτερα κλαμπ του πλανήτη.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ