ΑΕΚ

ΑΕΚ: Στο αεροπλάνο για την Αθήνα ο Καρέρα

ΑΕΚ: Στο αεροπλάνο για την Αθήνα ο Καρέρα

To Sport24.gr εξασφάλισε τη φωτογραφία του Μάσιμο Καρέρα από το αεροδρόμιο του Μιλάνου. Ο Ιταλός κόουτς, μαζί με τον ατζέντη του Αντρέα Ντ' Αμίκο έρχονται στη χώρα μας για τις τελικές διαπραγματεύσεις με την ΑΕΚ.

Ο Μάσιμο Καρέρα τα έχει βρει προφορικά με την ΑΕΚ και τον Ίλια Ίβιτς. Αυτή τη στιγμή, ο Ιταλός προπονητής μπαίνει στο αεροπλάνο από το αεροδρόμιο του Μιλάνου με προορισμό την Αθήνα.

Το δίδυμο Καρέρα - Ντ' Αμίκο ταξιδεύει στην πατρίδα μας με σκοπό τις τελικές διαπραγματεύσεις με την Ένωση. Εφόσον κλείσει το deal, ο Νίκος Κωστένογλου θα καθοδηγήσει την ομάδα στο παιχνίδι του Σαββάτου με τον Πανιώνιο και έπειτα θ' αναλάβει ο πρώην τεχνικός της Σπαρτάκ Μόσχας.

Ο υποψήφιος τεχνικός της Ένωσης θα βρίσκεται στη χώρα μας στις 21:30 την Παρασκευή (6/12) και θα δειπνήσει με την διοίκηση των κιτρινόμαυρων.

Οι διαπραγματεύσεις θ' αρχίσουν από το πρωί του Σαββάτου (7/12) και ό,τι είναι να γίνει θα ακολουθήσει τις επόμενες ώρες του ματς και τίποτα νωρίτερα. Δεν αποκλείεται μάλιστα ο Ιταλός κόουτς να παρακολουθήσει κιόλας την ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ

ΑΕΚ: Στο αεροπλάνο για την Αθήνα ο Καρέρα

Ο Καρέρα με τον ατζέντη του, Αντρέα Ντ' Αμίκο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το θαύμα της Μόσχας

ΑΕΚ: Όταν οι οπαδοί της Σπαρτάκ ψήφισαν Καρέρα αντί Πούτιν

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ